Libnet.ro
UNICEF

07:00

Romania are unul dintre cele mai mici salarii medii din UE. in ce tara veniturile medii depasesc 4.000 de euro

Adevărul Adevărul,
Romania are unul dintre cele mai mici salarii medii din UE. in ce tara veniturile medii depasesc 4.000 de euro

Romania si Bulgaria aveau cele mai mici salarii medii din Uniunea Europeana la nivelul anului 2018, potrivit datelor preliminare publicate, marti, de Oficiul European de Statistica Eurostat). continuă pe Adevărul

Tarile cu cele mai mari salarii din UE. State in care se castiga bine de tot

Ultimii 32 de ani au insemnat pentru multi romani libertatea de a spune ce gandesc, ce simt si ce isi doresc. De asemenea, si libertatea de a munci oriunde doresc. Salariile mari de peste hotare au convins multi romani sa plece din tara. Unii au hotarat sa si ramana acolo. Din ce in ce mai .

Marvin Hagler, unul dintre cei mai mari pugilisti ai lumii, a murit la 66 de ani

Americanul Marvin Hagler, campion incostestabil al categoriei mijlocii intre anii 1980 si 1987 si unul dintre cei mai mari pugilisti ai lumii, a murit la 66 de ani.

EUROSTAT: Romania, printre statele membre cele mai afectate de scaderea turismului in 2020

Numarul noptilor petrecute de turistii straini in structurile de primire turistica a scazut in toate tarile membre UE in 2020 comparativ cu 2019 , insa cele mai afectate de scaderea turismului sunt Cipru si Romania. Daca la nivelul statelor membre a fost inregistrat un declin de 68% in 2020 fata de 2019, cele doua tari au inregistrat cele mai semnificative scaderi, de peste 80%, arata datele preliminare publicate luni de Eurostat, potrivit Agerpres.

Eurostat: Bulgaria si Romania, cele mai mici castiguri salariale medii lunare din Uniunea Europeana

Castigurile salariale brute lunare variaza considerabil in randul statelor din Uniunea Europeana. in 2018, castigurile salariale medii lunare variau de la 4. 057 euro in Danemarca si 3. 671 euro in Luxemburg, la 442 de euro in Bulgaria si 700 de euro in Romania, arata datele preliminare publicate marti de Oficiul European de Statistica Eurostat) si citate de Agerpres.

Dezamagire in lumea mondena! Una dintre cele mai frumoase povesti de dragoste s-a destramat

Presa spaniola a anuntat, saptamana aceasta, despartirea unuia dintre cele mai invidiate cupluri din lumea mondena, cel format din fostul portar Iker Casillas si jurnalista Sara Carbonero.

EUROSTAT: Bulgaria si Romania, cele mai mici castiguri salariale medii lunare din Uniunea Europeana

Castigurile salariale brute lunare variaza considerabil in randul statelor din Uniunea Europeana.

NFL: Tom Brady (43 de ani) si-a prelungit contractul cu Tampa Bay Buccaneers

Tom Brady, considerat unul dintre cei mai mari jucatori din istoria fotbalului american, si-a prelungit contractul cu Tampa Bay Buccaneers pentru inca un sezon.

Peste 20.000 de porci, de la una dintre cele mai importante ferme din vestul tarii, vor fi incinerati din cauza unui focar de pesta porcina

Peste 20. 000 de porci vor fi sacrificati si incinerati sau ingropati, in urma focarului de pesta porcina africana depistat la unadintre cele mai importante fermedin vestul tarii, C. Curtici, din localitatea Macea, Arad, a precizat, duminica, Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor ANSVA).

Cele mai apreciate si consumate bauturi din lume!

Cafeaua este una dintre cele mai populare bauturi din lume. Datorita nivelurilor sale ridicate de antioxidanti si a multitudinii de substante nutritive benefice prezente, este de asemenea si o bautura foarte sanatoasa daca este consumata in cantitati moderate.

Meteo. Vine prapadul in Romania de luni, 15 martie. Cele mai proaste vesti pentru romani

Vesti proaste valabile pentru toata tara. De luni, 15 martie, vine prapadul in Romania. Administratia Nationala de Meteorologie a emis, astazi, o avertizare meteo pentru perioda 15-17 martie 2021, de ninsori, viscol si furtuni. Iata de la ce ora intra in vigoare atentionarea. Meteo. Vine prapadul in Romania de luni Se pare ca iarna inca .

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,232 seconds )