Libnet.ro
UNICEF

01:05

Romanii au cele mai ieftine alimente din UE, dar si cele mai mari taxe pe munca. Cum stam la salarii

Adevărul Adevărul,
Romanii au cele mai ieftine alimente din UE, dar si cele mai mari taxe pe munca. Cum stam la salarii

Romanii au platit si in 2019 cele mai mici preturi din Uniunea Europeana pentru un cos de alimente si bauturi non-alcoolice, respectiv 66% din pretul mediu la nivelul UE, arata datele publicate vineri de Eurostat. continuă pe Adevărul

VIDEO 26 de ani de la unul dintre cele mai frumoase goluri din istoria CM de fotbal - Gica Hagi, reusita superba contra Columbiei

Pe 18 iunie 1994, Gica Hagi reusea sa marcheze unul dintre cele mai frumoase goluri din istoria Campionatului Mondial de Fotbal. Decarul nationalei il invingea pe Oscar Cordoba cu un sut de la mare distanta. Romania se impunea in fata Columbiei cu 3-1 si avea parte de un debut perfect de turneu final mondial.

VIDEOCONFERINTA BURSA - SANATATE SI FARMA MARIUS GEANTA, PRESEDINTELE CENTRULUI DE MEDICINA INOVATIVA: Telemedicina - posibil sa fie unul dintre cele mai importante plusuri din aceasta pandemie

Telemedicina ar putea sa fie unul din cele mai importante plusuri din aceasta pandemie, considera Marius Geanta, presedintele Centrului de Medicina Inovativa. Acesta a mai tras un semnal de alarma cu privire la constientizarea sanatatii, in contextul in care un sondaj recent arata o disponibilitate redusa in cazul vaccinarii impotriva Covid-19.

Concurenta mare pe locurile din cele mai renumite licee din Buzau

Se anunta o concurenta acerba pe locurile din cele mai renumite licee din judetul Buzau, avand in vedere ca subiectele de la cele doua probe ale examenului de Evaluare Nationala au fost destul de usoare. Dascalii cred ca la Colegiul B. Hasdeu, la clasa de matematica-informatica, ultima medie de admitere ar putea fi mult peste 9.

Cele mai razboinice popoare din istorie. Oamenii care si-au dedicat intreaga existenta luptei

De-a lungul istoriei, au existat societati dedicate total razboiului. in interiorul acestora s-au format caste ale luptatorilor de elita. intreaga lor viata era legata, inca din copilarie, de calea razboiului, traind fie intretinuti de restul societatii, fie exclusiv din prada. Toti acesti razboinici de elita au ajuns legende ale istoriei militare.

Concedieri masive la unul dintre cele mai mari lanturi hoteliere

Concedieri masive vor avea loc la unul dintre cele mai mari lanturi hoteliere, anunta Reuters, citat de news. ro, precizand ca este vorba de 2. 100 de angajati, respectiv 22% din forta de munca.

Cele mai multe noi cazuri de COVID-19 din tara sunt la Bucuresti

Numarul mediu de cazuri zilnice din acest moment este dublu fata de cel din ultimele 3-4 saptamani. incepand din 13 iunie, cand s-a facut simtit efectul relaxarii, cazurile noi au trecut constant de 300 pe zi, cu un varf de 345 in 14 iunie, dupa care s-au plafonat la 320. Cele mai afectate de aceasta marire a numarului de cazuri sunt Bucurestiul si Brasovul, unde, asa cum spun medicii, spitalele de boli infectioase s-au umplut, scrie Radio Europa Libera.

FOTO Una dintre cele mai cunoscute atractii turistice din Apuseni se redeschide pentru turisti

Pestera Poarta lui Ionele, unul dintre cele mai cunoscute obiective turistice din Muntii Apuseni se redeschide pentru public, incepand de sambata, 20 iunie 2020.

Top: masinile electrice cu cele mai fiabile baterii

Companiile Select Car Leasing si Geotab au facut un studiu pentru a determina care sunt cele mai fiabile baterii montate pe masinile electrice. Iata ce a rezultat! Cateva temeri macina clientul ce vehicule.

Cele mai bune magazine online de fashion de unde poti comanda

Vrei sa ai o experienta placuta de shopping online? E important sa stii care sunt cele mai bune platforme de unde poti comanda haine, accesorii si incaltaminte. Asta ca sa nu ai parte de surprize neplacute.

Lista judetelor din Romania cu cele mai putine cazuri de coronavirus

Judetele care au inregistrat cele mai putine cazuri de coronavirus din tara, ajung si ele la cateva zeci, chiar sute de imbolnaviri. Asadar, chair daca locuiti in acele zone, acesta nu este un motiv de relaxare, deoarece in ultimele zile numarul de cazuri a crescut in mod general, peste tot in tara, informeaza Code for Romania.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )