Libnet.ro
UNICEF

01:05

Salarii mai mari la Transporturi, chiar daca autostrazile bat pasul pe loc

Adevărul Adevărul,
Salarii mai mari la Transporturi, chiar daca autostrazile bat pasul pe loc

Ministrul Transporturilor Razvan Cuc vrea sa le dea salarii cu 35% mai mari angajatilor din minister, desi autostrazile si drumurile din Romania bat pasul pe loc. continuă pe Adevărul

Anuntul BCR care te arde la buzunar: cum scapi de comisioanele mai mari

Banca Comerciala Romana BCR) a anuntat ca urmeaza un val de comisioane mai mari. Totusi, le poti evita si cel mai bine o faci ca sa nu regreti. BCR are circa trei milioane de clienti si.

Unul dintre cele mai mari hoteluri de 5 stele angajeaza urgent personal. Ce posturi cauta si care sunt beneficiile

Unul dintre cele mai mari hoteluri de 5 stele din Bucuresti organizeaza sambata, 13 aprilie, un eveniment dedicat carierei in urma caruia spera sa poata selecta zeci de persoane ae care sa le angajeze.

IN URMA RASCUMPARARILOR EFECTUATE DE FP ASF a incasat comisioane de 18 ori mai mari decat brokerii

Comisioanele brokerilor reprezinta doar 2,2% din totalul cheltuielilor cu tranzactionarea din cel de-al noualea program de buy-back al FP * Administratorul Franklin Templeton a incasat 13,755 milioane de lei sub forma de comisioane de distributie aferente rascumpararilor, de peste 22 de ori mai mult decat intermediarii Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) a realizat venituri din comisioane de la Fondul Proprietatea FP) de peste 18 ori mai mari decat au obtinut intermediarii achizitiilor de titluri proprii ale FP, in urma derularii celui de-al noualea program de buyback intreprins de Fond in perioada 14 noiembrie 2017 - 31 decembrie 2018, reiese dintr-un document publicat recent de catre emitent.

HOROSCOP. Cele mai mari ciudatenii ale zodiilor. Berbecii se lovesc la cap, Gemenii castiga concursuri

Daca esti pasionat de zodii si horoscoape, cu siguranta stii cateva caracteristici ale semnului zodiacal in care te-ai nascut. Daca esti Scorpion, de exemplu, stii ca despre tine se spune ca esti misterios, .

Bulgaria si Turcia au cele mai mari sanse sa gazduiasca o uzina Volkswagen

Procesul de cautare pentru o locatie unde va fi construita noua uzina Volkswagen din Europa de Est a intrat pe ultima suta de metri si potrivit agentiei de presa germane DPA, in cursa au mai ramas doar doua tari: Bulgaria si Turcia, informeaza cotidianul Handelsblatt.

Bulgaria si Turcia au cele mai mari sanse pentru a gazdui o uzina Volkswagen

Procesul de cautare pentru o locatie unde va fi construita noua uzina Volkswagen din Europa de Est a intrat pe ultima suta de metri si, potrivit agentiei de presa germane DPA, in cursa au mai ramas doar doua tari: Bulgaria si Turcia.

Averile miliardarilor rusi, mai mari decat toate economiile populatiei. 13% din rusi traiesc in saracie extrema

Cel mai bogat 3% dintre rusi au detinut 89% din toate activele financiare in 2018, potrivit unei cercetari comune realizate de Scoala Superioara de Economie si de VEB Bank.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )