Libnet.ro
UNICEF

08:30

Salarii MARITE cu aproape 13%. Romanii care vor primi mai multi BANI

B1 B1,
Salarii MARITE cu aproape 13%. Romanii care vor primi mai multi BANI

Mai multi romani s-ar putea bucura de salarii mai mari cu pana la 12,7%. continuă pe B1

S-a decis: Ei sunt romanii ce vor primi mai multi bani la pensii! Vezi daca esti pe lista...

Pensiile fostilor angajati ai MAI sunt mai mari decat ale celor care au fost angajati ai Ministerului Apararii, arata datele Caselor Sectoriale ale celor doua institutii.

Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu: Profesorii vor primi bani inainte de sarbatori

Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, a anuntat ca profesorii vor primi bani inainte de sarbatori, ca urmare a unei hotarari judecatoresti care da castig de cauza cadrelor didactice. Ma.

Profesorii isi vor primi inainte de Paste banii obtinuti in instanta, promite Ecaterina Andronescu / Ea spune ca nu are nicio legatura cu campania electorala

Profesorii care au obtinut majorarile salariale in urma unor decizii judecatoresti definitive urmeaza sa isi primeasca banii inainte de sarbatori, a anuntat, sambata, ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu. Ea a spus, la Digi24, ca suma se ridica la 700 de milioane lei, iar banii au fost virati catre inspectoratele judetene, care vor face platile.

Profesorii care au obtinut majorari salariale in instanta vor primi banii inainte de sarbatori, anunta Andronescu

Ministrul Educatiei a anuntat, sambata, ca profesorii care au obtinut majorarile salariale in urma unor decizii judecatoresti definitive urmeaza sa isi primeasca banii inainte de sarbatori, precizand ca suma trasmisa inspectoratelor este una impresionanta, de 700 de milioane lei.

Schimbare bomba a Codului Rutier: Amenzi uriase pentru toti romanii care fac asta...

O schimbare majora este cea a platii amenzilor. Astfel, de acum, amenzile contraventionale pot fi platite la jumatate din minimul prevazut de lege, in termen de 15 zile de la data inmanarii sau comunicarii.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )