Libnet.ro
UNICEF

17:00

STUDIU Un trai decent = 2,2 salarii minime pe economie. La ce costuri ajung familiile cu doi copii

Adevărul Adevărul,
STUDIU Un trai decent = 2,2 salarii minime pe economie. La ce costuri ajung familiile cu doi copii

Nivelul salariului minim pe economie, chiar si dupa ce va fi majorat la 2. 080 lei brut, este absolut insuficient pentru un trai decent, adica pentru acoperirea tuturor nevoilor biologice si sociale generale. Un studiu complet, care cuprinde toate produsele absolut necesare vietii, de la hrana si articole vestimentare, pana la produse de igiena si locuit, arata ca un singur adult ar avea nevoie de 2,2 salarii minime nete. continuă pe Adevărul

De cti bani are nevoie o familie din Romnia pentru un trai decent (studiu)

O familie cu doi copii din Romania, care locuieste la oras, ar trebui sa cheltuiasca lunar sase salarii mimime nete, pentru a avea un trai decent. Syndex, Institutul de Cercetare a Calitatii Vietii impreuna cu Fundatia Friedrich Ebert Stifung au derulat o cercetare la nivel national pentru fundamentarea unui cos minim de consum pentru un trai decent in Romania.

De cti bani are nevoie o familie pentru un trai decent (studiu)

Syndex, Institutul de Cercetare a Calitatii Vietii impreuna cu Fundatia Friedrich Ebert Stifung au derulat o cercetare la nivel national pentru fundamentarea unui cos minim de consum pentru un trai decent in Romania.

De cati bani are nevoie o familie din Romania pentru un trai decent

De cati bani are nevoie o familie din Romania pentru un trai decent.

De cati bani are nevoie lunar o familie din Romania pentru un trai decent

Valoarea cosului minim de consum pentru un trai decent pentru o persoana este de 2. 552 de lei pe luna, iar pentru o familie formata din doi adulti si doi copii valoarea cosului urca la 6. 762 de lei, potrivit.

Viata in Romania, tot mai scumpa! De cati bani are nevoie o familie pentru un trai decent

Valoarea cosului de consum pentru un trai decent in Romania este de 6. 762 lei pe luna pentru o familie de doi adulti si doi copii, in mediul urban, luand in calcul ca unul dintre copii are 12-14 ani, iar.

Guvernul majoreaza alocatia de hrana pentru cei 10 pacienti ai leprozeriei din Tichilesti de la 11 lei la 20 lei pe zi/ Viorica Dancila: Asiguram pacientilor un trai decent

Guvernul are pe ordinea de zi un proiect de hotarare prin care va fi majorata de la 11 lei la 20 lei/zi alocatia de hrana a pacientilor leprozeriei din Tichilesti. in prezent mai traiesc in acest spital un numar de 10 pacienti cu varste cuprinse intre 50 si 90 de ani. Dorim sa asiguram pacientilor un trai decent, a spus Dancila la inceputul sedintei de Guvern. Decizia a fost luata dupa ce angajatii spitalului din Tichilesti au lansat, in septembrie, un apel pe Facebook catre cei care isi permit sa doneze alimente, aratand ca alocatia de hrana pentru ultimii 10 pacienti este insuficienta.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )