Libnet.ro
UNICEF

19:30

Virgil Popescu, despre situatia minerilor din Valea Jiului: Avem temeiul legal sa platim pe trei luni salarii restante. Facem absolut tot ce tine de noi (VIDEO)

B1 B1,
Virgil Popescu, despre situatia minerilor din Valea Jiului: Avem temeiul legal sa platim pe trei luni salarii restante. Facem absolut tot ce tine de noi (VIDEO)

Virgil Popescu, ministrul Energiei a vorbit, vineri seara, in emisiunea Actualitatea cu Tudor Musat de pe B1 TV, despre demersurile legale pe care le-a intreprinspentru ca minerii din Valea Jiului sa isi pr. continuă pe B1

Protestele minerilor din Valea Jiului: Administratorul special al Complexului Energetic Hunedoara a demisionat

Administratorul special al Complexului Energetic Hunedoara, Cristian Rosu, a demisionat din functie in urma discutiilor avute vineri cu ministrul Energiei, Virgil Popescu, pe fondul protestelor minerilor din Valea Jiului, scrie presa locala, citata de News. ro. Rosu s-a declarat vinovat pentru ca minerii nu si-au primit drepturile salariale si alte plati restante.

Prima demisie pe fondul protestelor minerilor din Valea Jiului

S-a anuntat prima demisie pe fondul tensiunilor din Valea Jiului. Cristian Rosu, administratorul special al Complexului Energetic Hunedoara, a demisionat din functie, in urma discutiilor purtate vineri, cu.

Demisie de la conducerea CEH dupa protestul minerilor din Valea Jiului. Ce promisiuni au primit oamenii

Cristian Rosu, administratorul special al Complexului Energetic Hunedoara, si-a anuntat demisia din functie, in contextul protestelor minerilor din Valea Jiului.

Peste 100 de mineri din Valea Jiului refuza sa iasa din subteran, din cauza intarzierilor salariale

Minerii din Valea Jiului protesteaza, nemultumiti de intarierile salariale. Peste 100 de angajati de la exploatarea de carbune Livezeni, au refuzat sa iasa din subteran miercuri dupa-amiaza, la finalul.

UPDATE Solutie pe termen scurt pentru minerii din Valea Jiului: Va fi asigurata plata salariilor pentru urmatoarele trei luni Minerii blocati in subteran la Livezeni au oprit protestul

Guvernul a aprobat un proiect de OUG pentru modificarea Legii 2002006 privind constituirea si utilizarea Fondului de garantare pentru plata creantelor salariale pentru a putea include si companiile aflate in insolventa, cum este acum cazul celor de la Complexul Energetic Hunedoara CEH). in seara aceasta se publica in Monitorul Oficial, a anuntat ministrul energiei, Virgil Popescu. in acest fel va putea fi asigurata plata salariilor pentru urmatoarele 3 luni, fiind o solutie pe termen scurt. in paralel, Ministerul Muncii elaboreaza normele metodologice de aplicare ale OUG, urmand sa fie aprobate la inceputul saptamanii viitoare.

Ministrul Energiei, despre situatia minerilor de la Complexul Energetic Hunedoara: A fost adoptata o OUG care va permite plata salariilor pe 3 luni

A fost adoptata o Ordonanta de Urgenta care permite utilizarea Fondului de garantare pentru plata creantelor salariale pentru a putea include si companiile aflate in insolventa, cum este acum cazul celor de la Complexul Energetic Hunedoara CEH), a anuntat Ministrul Energiei, Virgil Popescu, pe pagina sa de Facebook, dupa intalnirea de vineri cu reprezentantii minerilor.

Protestele din Valea Jiului au luat amploare. Mii de mineri isi cer drepturile tot mai vehement: Minerii si Valea si-au pierdut rabdarea!

Protestele din Valea Jiului au luat amploare, situatia fiind din ce in ce mai exploziva. La Lupeni, Livezeni si Vulcan minerii isi cer drepturile: nu lefuri mai mari, ci banala plata a salariilor.

Marcel Ciolacu: Am vorbit cu cei din Valea Jiului. Sunt alaturi de ei! La proteste participa sute de mineri, care cer plata salariilor intarziate

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, s-a declarat solidar cu protestatarii din Valea Jiului, care s-au blocat in subteran si cer plata drepturilor salariale.

VIDEO Sute de mineri din Valea Jiului protesteaza la Mina Lupeni Aproximativ o suta de oameni sunt blocati in subteran

Aproximativ 100 de mineri de la Mina Lupeni s-au blocat in subteran, iar alte cateva sute protesteaza in curtea minei, unde isi cer drepturile salariale restante. Vineri noapte, Termocentrala Mintia si-a oprit activitatea din cauza lipsei de carbune, iar locuintele si institutiile din Deva au ramas fara incalzire.

Protestul minerilor din Valea Jiului. Sunt nemultumiti de intarzierile salariale si de situatia CEH

Angajatii minelor Livezeni si Lupeni au protestat, miercuri dimineata, ingrijorati ca nu vor primi salariile. Oamenii au refuzat sa intre in subteran.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2403 seconds )