Libnet.ro
UNICEF

17:01

BNR a mentinut la 3,5% prognoza de inflatie pentru finalul acestui an

Adevărul Adevărul,
BNR a mentinut la 3,5% prognoza de inflatie pentru finalul acestui an

Banca Nationala a Romaniei BNR) a mentinut la 3,5% prognoza de inflatie pentru finalul acestui an si a estimat un nivel de 2,9%, in crestere de la 2,7%, pentru decembrie 2019, in contextul in care conditiile de pe piata muncii raman tensionate, iar salariile pot fi impinse dincolo de cresterea productivitatii, a anuntat, joi, guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, in cadrul unei conferinte de presa. continuă pe Adevărul

VREMEA. Prognoza meteo pentru doua saptamani. Vremea se raceste accelerat

Administratia Nationala de Meteorologie a emis luni, 5 noiembrie, prognoza meteo pentru perioada 6-18 noiembrie, astfel ca putem afla cum va fi vremea in urmatoarele doua saptamani, in toate regiunile.

BNR mentine la 3,5% prognoza de inflatie

ACTUALIZARE - Banca Nationala a Romaniei BNR) a mentinut la 3,5% prognoza de inflatie pentru finalul acestui an si a estimat un nivel de 2,9%, in crestere de la 2,7%, pentru decembrie 2019, in contextul in care conditiile de pe piata muncii raman tensionate, iar salariile pot fi impinse dincolo de cresterea productivitatii, a anuntat, astazi, guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, in cadrul unei conferinte de presa. ------ Guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei, Mugur Isarescu, prezinta astazi raportul trimestrial asupra inflatiei.

ştiri din Economie

actualitate, 17:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )