Libnet.ro
UNICEF

19:30

Brexit-ul, profitabil pentru angajatii din Marea Britanie: salariile au crescut peste asteptari

Adevărul Adevărul,
Brexit-ul, profitabil pentru angajatii din Marea Britanie: salariile au crescut peste asteptari

In incercarea de a-i determina pe angajati sa ramana in tara si dupa ruperea de Uniunea Europeana, angajatorii din Marea Britanie au crescut considerabil salariile, masura confirmata marti si de datele Oficiului National de Statistica ONS). continuă pe Adevărul

COSMARUL BREXIT: Anunt de ultima ora! Vizeaza toti romanii din MAREA BRITANIE

Marea Britanie considera ca o iesire ordonata din Uniunea Europeana inca este cel mai probabil scenariu, dar subliniaza ca un acord cu Bruxelles-ul ar trebui incheiat cel mai tarziu in luna noiembrie, a.

Marea Britanie: Un barbat a fost condamnat la inchisoare pentru ca a refuzat sa deblocheze un cont de Facebook

Un barbat din Marea Britanie, suspectat de uciderea unei adolescente in Southampton, a fost inchis pentru 14 luni pentru ca a refuzat sa-si deblocheze contul de Facebook in fata detectivilor. Stephen-Alan.

in Marea Britanie cresterea salariilor a depasit inflatia

Majorarea salariilor in Marea Britanie a fost peste asteptari in perioada mai - iulie 2018, in timp ce firmele nu reusesc sa faca angajari, din cauza lipsei de personal, arata datele publicate astazi de Oficiul National de Statistica ONS), transmite Agerpres.

Brexit: Marea Britanie doreste ca un acord cu UE sa fie ncheiat cel mai trziu n luna noiembrie

Marea Britanie considera ca o iesire ordonata din Uniunea Europeana inca este cel mai probabil scenariu, dar subliniaza ca un acord cu Bruxelles-ul ar trebui incheiat cel mai tarziu in luna noiembrie, a declarat sambata David Lidington, seful de cabinet al premierului britanic Theresa May, potrivit Agerpres.

Marea Britanie acuza Rusia la ONU

Ambasadorul Marii Britanii la ONU, Karen Pierce, a acuzat Rusia in cadrul Consiliului de Securitate al organizatiei ca se joaca cu vietile oamenilor din Salisbury, dupa ce autoritatile britanice au ajuns la concluzia ca doi agenti ai GRU, serviciile secrete militare ruse, se afla in spatele otravirii fostului spion rus, Sergei Skripal si a fiicei sale. Franta, Germania, SUA si Canada au sustinut Marea Britanie, scrie The Guardian.

Robert Redford, ovationat pentru rolul din ultimul film. Actorul si-a anuntat retragerea

Robert Redford a fost ovationat la festivalul de film de la Toronto, sala ridicandu-se in picioare la premiera filmului considerat cantectul sau de lebada, lumea asteptandu-se ca actorul sa primeasca primul sau Oscar pentru rolul din The Old Man and the Gun, scrieBBC News.

Cum au intrat asasinii lui Putin in Marea Britanie cu o cantitate de Noviciok suficienta sa ucida 4.000 de oameni

Cei doi rusi suspectati de Londra ca i-au otravit cu agent neurotoxic Noviciok pe fostul agent rus Serghei Skripal si pe fiica acestuia, Iulia, s-au dat drept oameni de afaceri din Sankt Petersburg pentru a putea obtine viza britanica, scrie cotidianul The Daily Telegraph. Acestia au introdus in Regatul Unit o cantitate de agent neurotoxic Noviciok suficient sa ucida 4. 000 de persoane.

PNL propune cresterea cu 80% a alocatiilor pentru copii din 2019

Doi deputati PNL au depus un proiect de lege prin care alocatiile pentru copiii de peste doi ani sa ajunga la 150 lei pe luna, adica o crestere de 80% fata de prezent, iar cea pentru copiii de pana in doi ani sa ajunga la 300 lei.

PNL propune cresterea cu 80% a alocatiilor pentru copii, din 2019

Doi deputati PNL au depus un proiect de lege prin care alocatiile pentru copiii de peste doi ani sa ajunga la 150 lei pe luna, adica o crestere de 80% fata de prezent, iar cea pentru copiii de pana in doi ani sa ajunga la 300 lei.

Pentru elevii din Rasi, jud. Ialomita, primul clopotel a sunat ntr-o clasa ca acasa transformata cu sprijinul designerului Adela Prvu

Cum ar trebui sa arate sala de clasa perfecta? Sa inspire increderea de a face primii pasi, sa incurajeze invatarea prin joc, sa fie ca acasa. Zis si facut pentru PG, compania care are in portofoliu marci renumite precum Ariel, Fairy, Gillette, Oral-B, Pampers sau Pantene si designerul Adela Parvu! Primii beneficiari? Elevii clasei pregatitoare de la scoala gimnaziala din satul Rasi, judetul Ialomita.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )