Libnet.ro
UNICEF

07:45

Comisia Europeana: inghetarea salariilor ar avea un efect pozitiv asupra bugetului

B1 B1,
Comisia Europeana: inghetarea salariilor ar avea un efect pozitiv asupra bugetului

Comisia Europeana sugereaza in prognoza de toamna ca Guvernul de la Bucuresti ar trebui sa inghete salariile anul viitor, pentru a nu creste datoria publica. O posibila inghetare a salariilor publice. continuă pe B1

Comisia Europeana: inghetarea salariilor ar avea un efect pozitiv asupra bugetului de stat

Prognoza de toamna a Comisiei Europene privind Romania sugereaza ca Guvernul ar trebui sa inghete salariile anul viitor, pentru a nu creste datoria publica, si-asa estimata a ajunge la 38% in acest an, fata de 35% cat si-a asumat Executivul.

Comisia Europeana cere Romniei sa aplice integral normele privind confiscarea extinsa a prejudiciilor din dosarele penale

Comisia Europeana cere Romaniei si Bulgariei sa aplice integral legislatia Uniunii Europene privind blocarea temporara inghetarea) si confiscarea extinsa a prejudiciilor in dosarele penale si da un termen de doua luni celor doua state pentru a raspunde ce masuri iau. in caz contrar, Comisia poate decide sa sesizeze Curtea de Justitie a UE.

Italia, dispusa la concesii pentru acordul cu Comisia Europeana

Ministerul Economiei din Italia cauta sa micsoreze estimarea din buget privind avansul economiei in 2019, pentru a ajunge la un acord cu Comisia Europeana referitor la politica sa fiscala, au anuntat astazi publicatiile italiene, transmite Reuters.

Hilde Brandl (PNL): Comisia Europeana confirma: PSD-ALDE ne indeparteaza de Europa

Raportul pe care Comisia Europeana il va face public peste doua zile confirma faptul ca in ultimii doi ani administratia socialista a indepartat Romania de valorile euro-atlantice si a pus in pericol incheierea reformelor democratice incepute dupa caderea comunismului, atrage atentia Hidle Brandl, presedintele Organizatiei Oamenilor de Afaceri liberali din Bucuresti.

Comisia Europeana ne trimite un raport dur

Un draft al raportului MCV ce va fi facut public marti de Comisia Europeana arata ca evaluarea Bulgariei va fi mult mai buna decat a Romaniei. Executivul comunitar va arata ca Romania a indeplinit doar doua din cele 12 recomandari referitoare la Sistemul Prevent al Agentiei Nationale de Integritate si Agentia Nationala a Bunurilor Indisponibilizate) si va adauga alte recomandari extrem de dure.

Comisia Europeana si Guvernul Italiei se contrazic, din nou, pe deficitul bugetar

Comisia Europeana a revizuit ieri, in crestere, estimarea sa privind deficitul bugetar al Italiei - la 2,9% din PIB in 2019, fata de 1,7%, cat estima anterior, anticipand totodata ca avansul economiei tarii va incetini.

20.000 de platitori de TVA pot respira usurati: Comisia Europeana solicita Romniei sa puna capat mecanismului de plata defalcata a TVA

Comisia Europeana a decis astazi, 08 noiembrie 2018, respingerea cererii de derogare in vederea aplicarii mecanismului de plata defalcata a TVA inaintata de Romania. Comisia isi manifesta astfel ingrijorarea cu privire la nerespectarea principiului proportionalitatii si compatibilitatii cu Tratatul de Aderare considerand acest mecanism ca fiind contrar atat prevederilor Directivei Europene de TVA cat si libertatii furnizarii de servicii.

20.000 de platitori de TVA pot respira usurati: Comisia Europeana solicita Romaniei sa puna capat mecanismului de plata defalcata a TVA

Comisia Europeana a decis astazi, 08 noiembrie 2018, respingerea cererii de derogare in vederea aplicarii mecanismului de plata defalcata a TVA inaintata de Romania. Comisia isi manifesta astfel ingrijorarea cu privire la nerespectarea principiului.

Comisia Europeana cere Guvernului Romniei sa elimine sistemul Split TVA

Comisia Europeana a deschis o procedura de sanctionare a Romaniei si cere guvernului sa renunte la mecanismul platii defalcate a taxei pe valoarea adaugata - Split TVA - impus unor firme de la 1 ianuarie 2018.

Comisia Europeana deschide o procedura impotriva Romaniei: Complexul Energetic Hunedoara a primit ajutor de stat ilegal

Comisia Europeana deschide o procedura impotriva Romaniei! Comisia arata ca producatorul de energie Societatea Complexul Energetic Hunedoara CE Hunedoara) a primit din partea Romaniei un ajutor de stat.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )