Libnet.ro
UNICEF

17:30

Memorandum semnat de Romnia pentru aducerea de forta de munca din Vietnam: Aproximativ 3.000 de vietnamezi lucreaza n prezent n tara noastra

Hotnews Hotnews,
 Memorandum semnat de Romnia pentru aducerea de forta de munca din Vietnam: Aproximativ 3.000 de vietnamezi lucreaza n prezent n tara noastra

Intelegerea de colaborare dintre cele doua state a fost parafata astazi in conditiile in care Romania traverseaza o criza acuta a fortei de munca, iar Republica Vietnam are o populatie de 94 de milioane de locuitori, dintre care aproximativ 60 de milioane sunt persoane apte de munca, se arata in comunicatul Ministerului Muncii, condus de Marius Budai. Pe teritoriul Romaniei lucreaza, in prezent, aproximativ 3. 000 de cetateni vietnamezi, care se declara multumiti atat de conditiile de munca, cat si de salariile primite, a dat asigurari Dao Ngoc Dung, ministrul vietnamez al Muncii, Invalizilor si Afacerilor Sociale. continuă pe Hotnews

Criza fortei de munca: Romnia apeleaza la Vietnam pentru acoperirea deficitului / Circa 3.000 de vietnamezi lucreaza deja n tara noastra

Intelegerea de colaborare dintre cele doua state a fost parafata astazi in conditiile in care Romania traverseaza o criza acuta a fortei de munca, iar Republica Vietnam are o populatie de 94 de milioane de locuitori, dintre care aproximativ 60 de milioane sunt persoane apte de munca, se arata in comunicatul Ministerului Muncii, condus de Marius Budai. Pe teritoriul Romaniei lucreaza, in prezent, aproximativ 3. 000 de cetateni vietnamezi, care se declara multumiti atat de conditiile de munca, cat si de salariile primite, a dat asigurari Dao Ngoc Dung, ministrul vietnamez al Muncii, Invalizilor si Afacerilor Sociale.

Romania va aduce forta de munca din Vietnam

Autoritatile din Romania au parafat, astazi, un Memorandum de colaborare in domeniile muncii si protectiei sociale cu ministerul de resort din Vietnam, in vederea aducerii de forta de munca din aceasta tara pe teritoriul national.

ONU aproba un mprumut de 9 milioane $ pentru ameliorarea efectelor crizei din Venezuela

Natiunile Unite au anuntat luni ca vor sprijini Venezuela cu un ajutor financiar in valoare de 9. 2 milioane $ pentru cheltuieli care privesc sanatatea si furnizarea de alimente in tara lovita puternic de o criza economica. Foametea si lipsa medicamentelor fac ravagii in randul populatiei in urma colapsului sistemului economic socialist, transmite Reuters.

Romania, Bulgaria si Turcia candideaza pentru noua fabrica Volkswagen din Europa de Est

Sindicatul brandului VW din Germania se lupta cu Skoda pentru controlul asupra fabricii pe care grupul mama Volkswagen AG intentioneaza sa o deschida in Europa de Est, printre posibilele locatii fiind Romania, Bulgaria si Turcia, informeaza publicatia Automobilwoche, conform Agerpres.

Dancila nu a votat pentru plecare lui Stanescu din Guvern, dar spune ca sustine schimbarea. Dragnea: il faceti mult prea important (VIDEO, FOTO)

Premierul Viorica Dancila a declarat ca vrea schimbarea lui Paul Stanescu de la Ministerul Dezvoltarii, asta desi s-a abtinut la votul din CEx pentru inlocuirea acestuia. Este normal ca vrem schimbarea, daca.

Dancila nu a votat pentru plecarea lui Stanescu din Guvern, dar spune ca sustine schimbarea. Dragnea: il faceti mult prea important (VIDEO, FOTO)

Premierul Viorica Dancila a declarat ca vrea schimbarea lui Paul Stanescu de la Ministerul Dezvoltarii, asta desi s-a abtinut la votul din CEx pentru inlocuirea acestuia. Este normal ca vrem schimbarea, daca.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )