Libnet.ro
UNICEF

14:01

E OFICIAL! Ce se intampla cu SALARIILE profesorilor din Republica Moldova. Click AICI sa afli cu cat SCADE sau CRESTE salariul tau

B1 B1,
E OFICIAL! Ce se intampla cu SALARIILE profesorilor din Republica Moldova. Click AICI sa afli cu cat SCADE sau CRESTE salariul tau

Vesti bune pentru profesorii si suplinitorii din Republica Moldova. La inceputul toamnei, salariile cadrelor didactice vor fi indexate cu 8%. Anuntul a fost facuta de seful Directiei generale de invatamant. continuă pe B1

E OFICIAL! Ce se intampla cu SALARIILE profesorilor din toamna. Click AICI sa afli cu cat SCADE sau CRESTE salariul tau

Vesti bune pentru profesori si suplinitori. La inceputul toamnei, salariile cadrelor didactice vor fi indexate cu 8%. Anuntul a fost facuta de seful Directiei generale de invatamant Primar si Secundar al.

NATO, ULTIMATUM pentru RUSIA: Sa isi retraga fortele militare din Republica Moldova, stationate ILEGAL!

Premiera istorica la un summit NATO. Tarile Aliantei Nord-Atlantice au solicitat miercuri, la Bruxelles, retragerea fortelor militare pe care Rusia le-a stationat ilegal pe teritoriile Republicii Moldova,.

Petras Austrevi269;ius: Respingem ideea ca am fi incercat sa intervenim in deciziile instantelor din Republica Moldova

Raportorul Parlamentului European pentru Republica Moldova, Petras Austrevi269;ius,spune ca atat el cat si multi colegi de ai sai au fost foarte dezamagiti de comentariile pe care le-au auzit de la Chisinau, in special de la reprezentantii coalitiei de guvernare, privitoare la rezolutia si dezbaterile din Parlamentul European PE) de joia trecuta, 5 iulie.

Adevarul despre Republica Moldova. Adevarul meu

La cateva saptamani dupa ce m-am intors din Republica Moldova, unde am fost sa dau o mana de ajutor in lupta moldovenilor pentru libertate si democratie, am primit de la cineva de acolo un mesaj intristator.

Unic in lume: Republica Moldova are mai putini muncitori in tara decat peste hotare

Republica Moldova este unica tara din lume in care cetatenii angajati ramasi sunt mai putini decat cei plecati peste hotare. Totodata, in Moldova se inregistreaza cel mai mic salariu din Europa. Declaratiile au fost facuta in cadrul emisiunii Acces direct de la NTV Moldova de catre Veaceslav Ionita, expert in politici economice, transmite IPN.

Un cetatean turc dat in cautare internationala pentru proxenetism, retinut in Republica Moldova

Un cetatean al Republicii Turcia, care se afla in cautare internationala si se ascundea pe teritoriul Republicii Moldova, a fost identificat de catre ofiterii Biroului migratie si azil al MAI in colaborare cu Centrul de Cooperare Politieneasca Internationala al IGP.

in Republica Moldova va fi creat Institutul Diplomatic

Crearea Institutului Diplomatic ne va permite asigurarea cu cadre de o inalta pregatire atat a serviciul diplomatic, cat si altor autoritati ale administratiei publice centrale. Va deschide noi oportunitati de reprezentare a Republicii Moldova in cadrul unor forumuri internationale specializate. Declaratia a fost facuta de Ministrul de Externe, Tudor Ulianovschi, in contextul deciziei Guvernului privind crearea Institutului Diplomatic.

Avocat: Carina Turcan este acuzata ca a spionat pentru Republica Moldova

Carina Turcan este acuzata pentru spionaj in favoarea Republicii Moldova, nu a Romaniei, asa cum a vehiculat presa rusa. Informatia provine de la avocatul ei, Ivan Pavlov.

ştiri din Economie

actualitate, 14:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2649 seconds )