Libnet.ro
UNICEF

00:07

Studiu BestJobs: 6 din 10 companii vor creste salariile noilor angajati. Ce posturi sunt vacante

Adevărul Adevărul,
Studiu BestJobs: 6 din 10 companii vor creste salariile noilor angajati. Ce posturi sunt vacante

Mai mult de jumatate dintre angajatori estimeaza o crestere intre 5% si 20% a pachetelor salariale pentru posturile care vor fi ocupate in a doua jumatate din 2018, se arata intr-un studiu realizat de BestJobs. continuă pe Adevărul

STUDIU 6 din 10 angajatori estimeaza o crestere intre 5% si 20% a pachetelor salariale pentru pozitiile deschise in a doua jumatate din 2018

Peste jumatate dintre angajatori vor face recrutari pentru pana la 10 pozitii noi in a doua jumatate din 2018, majoritatea cautand intre 1 si 5 angajati pentru fiecare pozitie. Aproape 7 din 10 companii spun ca recruteaza pentru pozitii de Vanzari, urmate de job-uri in departamente precum Administrativ 57%) sau Productie 45%).

Subprefectul Capitalei, la Parchetul General, in dosarul privind protestul din 10 august

Subprefectul Capitalei, Corneliu Cirstea, s-a prezentat marti dimineata la Parchetul General, pentru a fi audiat in dosarul privind interventia jandarmilor la protestul din 10 august. Acesta este audiat de.

Protest in Piata Victoriei la o luna de la violentele de la mitingul diasporei din 10 august

Aproximativ 250 de persoane au iesit luni seara in Piata Victoriei pentru a protesta! Evenimentul are loc la fix o luna de la violentele de la mitingul diasporei din 10 august. Manifestantii condamna.

FOTOVIDEO UPDATEAproximativ 500 de persoane protesteaza n Piata Victoriei, la o luna de la violentele din 10 august

Circa 250 de persoane protesteaza luni seara in Piata Victoriei la o luna de la evenimentele din 10 august, cand jandarmii au reprimat violent protestul Diasporei. Protestul a fost anuntat pe Facebook de comunitatea Reusim pentru Romania, iar evenimente asemanatoare suntanuntate in mai multe orase din tara si din diaspora.

FOTOVIDEO UPDATEAproximativ 700 de persoane protesteaza n Piata Victoriei, la o luna de la violentele din 10 august

Circa 700 de persoane protesteaza luni seara in Piata Victoriei la o luna de la evenimentele din 10 august, cand jandarmii au reprimat violent protestul Diasporei. Protestul a fost anuntat pe Facebook de comunitatea Reusim pentru Romania, iar evenimente asemanatoare suntanuntate in mai multe orase din tara si din diaspora.

FOTOVIDEOAproximativ 700 de persoane au protestat n Piata Victoriei, la o luna de la violentele din 10 august

Circa 700 de persoane au protestat luni seara in Piata Victoriei la o luna de la evenimentele din 10 august, cand jandarmii au reprimat violent protestul Diasporei, dupa un apel facut pe Facebook de comunitatea Reusim pentru Romania. Protestatarii au avut pancarte si au scandat mesaje antiguvernamentale si impotriva Jandarmeriei care a actionat cu gaze lacrimogene impotriva manifestantilor acum o luna.

Proteste anuntate luni n tara si n diaspora, la o luna de la violentele din 10 august

Noi proteste sunt anuntate pe Facebook pentru luni in Bucuresti si in mai multe orase din tara si din strainatate, la fix o luna de la reprimarea violenta de catre jandarmi a protestului Diasporei din 10 august. Oamenii cer demisia si urgentarea anchetarii si judecarii tuturor persoanelor vinovate de represaliile Jandarmeriei la protestul Diasporei din 10 august din Piata Victoriei din Bucuresti.

Liviu Dragnea, ACUZATII incendiare legate de PROTESTELE din 10 august: Au fost FINANTATE din strainatate. Saptamana viitoare vor iesi dovezi

Liviu Dragnea a declarat ca protestul diasporei din 10 august a fost finantat din strainatate si ca saptamana viitoare vor iesi dovezi in acest sens. Nu putem vorbi de o vina ca sunt absolut.

Iohannis, ntrebat cum comenteaza afirmatiile PSD ca protestul din 10 august a fost finantat din strainatate: Nu am astfel de date

Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri ca nu are date legat de finantarea din din strainatate a protestului din 10 august, dupa ce PSD a cerut declansarea de urgenta a unei anchete privind informatiile de o gravitate exceptionala care au aparut in spatiul public cu privire la finantarea externa a protestelor de strada si premeditarea actiunilor violente de la mitingul Diasporei.

Victor Ponta, acuzatii grave la adresa lui Dragnea: Dosarul privind violentele din 10 august explica miza atacurilor la procurorul general

Fostul premier Victor Ponta a acuzat, miercuri, ca dosarul violentelor de la mitingul diasporei din 10 august este unul cu mize uriase si acest lucru explica de ce Liviu Dragnea a inceputul atacul impotriva.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )