Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vesti proaste pentru bugetari: pensiile nu vor mai putea fi cumulate cu salariile DOCUMENT

Adevărul Adevărul,
Vesti proaste pentru bugetari: pensiile nu vor mai putea fi cumulate cu salariile DOCUMENT

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a elaborat un proiect de lege care va restrange situatiile actuale de cumul al pensiei cu salariul in sistemul bugetar. continuă pe Adevărul

UEFA a decis sistemul de calificare la Cupa Mondiala din Qatar 2022. Vesti proaste pentru nationala Romaniei

Ajunsa in a patra urna valorica din cauza rezultatelor slabe si foarte slabe din ultimii ani, Romania priveste de departe la turneul final al Cupei Mondiale din Qatar 2022.

Vesti proaste din economie. INS confirma o incetinire a cresterii economice

Vesti proaste din economie, INS confirma o incetinire a cresterii economice, in trimestrul al treilea. Datele INS arata ca economia tarii a inregistrat un avans de 3%, in trimestrul al treilea, comparativ.

Vesti bune pentru romani! Wizz Air lanseaza zboruri catre doua dintre cele mai cautate destinatii

Vesti bune pentru romani. Din iulie 2020, Wizz Air va lansa si doua noi rute din Bucuresti, respectiv catre Praga, in Cehia, si Sevilla, in Spania, care este, de altfel, singura conexiune intre Bucuresti si.

SE DA A DOUA PENSIE! Este OFICIAL! VESTI EXCELENTE pentru PENSIONARII din ROMANIA

Vesti bune pentru pensionarii din Romania! Ar urma sa primeasca o a doua pensie. Sute de mii de romaniar.

Lovitura pentru toti pensionarii. Ce se intampla cu pensiile cumulate cu salariile

Ministrul Muncii a propus un nou proiect de lege in ceea ce privesc pensiile si salariile conform caruia pensiile nu vor mai putea fi cumulate cu salariile. Proiectul de lege urmeaza sa ajunga pe masa lui Ludovic Orban. Ce se intampla cu pensiile cumulate cu salariile Proiectul de lege propus de ministrul Muncii, Violeta Alexandru .

Alerta pentru bugetari! Sunt anuntate reduceri de personal la ministere si institutii publice

Vicepremierul Raluca Turcan a anuntat, sambata, ca vor avea loc reduceri de personal la ministere si institutii publice. Am vorbit de exemplu cu ministrul Dezvoltarii Regionale, care mi-a spus ca in inter.

Raluca Turcan: incercam sa alocam, anul viitor, minim 5% din PIB pentru Educatie Nu imi asum ca nu vor mai fi scoli cu toaleta in curte

Vicepremierul Raluca Turcan a declarat miercuri ca bugetul alocat Educatiei pentru anul viitor - cumulat cu fonduri europene - ar putea sa fie de minimum 5% din PIB. in conditiile dificile pe care trebuie sa le acoperim cu bugetul de stat pe anul 2020, incercam ca tot ceea ce inseamna bani directionat spre educatie, cumulat, sa fie minim 5% din PIB. ) Asadar, buget de stat cu fondurile europene sa aloce educatiei minim 5% din PIB, a sustinut vicepremierul.

Pretul pe care Europa il plateste pentru gazul rusesc, cel mai mic din ultimii 15 ani. Profitul Gazprom s-a prabusit

Pretul pe care Europa il plateste pentru gazul rusesc a ajuns la cel mai redus nivel din ultimii 15 ani, potrivit datelor furnizate de gigantul Gazprom, scrie Moscow Times. Ultima oara cand gazul rusesc era.

Pretul pe care Europa il plateste pentru gazul rusesc, cel mai mic din ultimii 15 ani. Profitul Gazprom a cazut cu 45%

Pretul pe care Europa il plateste pentru gazul rusesc a cazut pana la cel mai redus nivel din ultimi 15 ani, potrivit datelor din contabilitatea Gazprom facute publice marti, scrie Moscow Times.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )