Libnet.ro
UNICEF

22:45

Ce afaceri isi cresc cel mai mult vanzarile in perioada Craciunului

Hotnews Hotnews,
 Ce afaceri isi cresc cel mai mult vanzarile in perioada Craciunului

Piata bunurilor de larg consum va inregistra, in acest an, un avans de peste 12%, evolutie stimulata de cresterea cererii, urmare a majorarii salariilor si pensiilor, si, nu in ultimul rand, de avansul preturilor, arata o analiza Frames. Sezonul de shopping de Craciun va impulsiona semnificativ rezultatele din intreg comertul romanesc, de la sectorul alimentar la bunurile de folosinta indelungata. continuă pe Hotnews

Eurostat: Romania, cel mai mare exportator de viori din UE

Exista un domeniu unde productia autohtona este foarte apreciata: constructia de viori. Stirea suna bine, melodios. Statele membre ale Uniunii Europene au exportat anul trecut 105. 000 viori, in valoare de 23,3 milioane de euro, iar Romania este cel mai mare exportator de viori al UE in restul lumii, arata datele publicate vineri de Oficiul European de Statistica Eurostat). Peste jumatate din acestea 52%, respectiv 55. 100 viori) au mers catre alte state membre ale UE. Datele reprezinta un declin de 7% al exporturilor totale de viori ale tarilor membre UE comparativ cu 2013.

MAREA BRITANIE: Rata somajului, la cel mai scazut nivel din 1975

Cresterea salariilor in Marea Britanie a incetinit in perioada august-octombrie 2019, in timp ce rata somajului s-a situat la cel mai redus nivel din ianuarie 1975, arata datele publicate marti de Oficiul National de Statistica ONS), transmit BBC si Reuters.

John McEnroe si cel mai frumos meci de tenis pe care l-a vazut vreodata

A impresionat prin tenisul sau, dar a si starnit multe controverse prin agresivitatea pe care o arata fata de arbitri. John McEnroe este una dintre figurile emblematice ale tenisului mondial, un fost campion care stie cu siguranta care este cel mai frumos meci din sportul alb pe care l-a vazut vreodata si nu, nu este din perioada in care impartea o mare rivalitate cu Bjorn Borg).

Dorian Popa si Oana Zavoranu, cel mai nou cuplu din showbiz? Semnele care dau de banuit in cazul actorilor din Sacrificiul de la Antena 1

Dorian Popa si Oana Zavoranu formeaza cel mai nou cuplu din showbiz? Cei doi sunt colegi in serialul Sacrificiul, iar timpul petrecut pe platourile de filmare i-a apropiat asa incat sa apara pe internet si semne care sa intareasca supozitia. Ce a dat de banuit? Dorian Popa si Oana Zavoranu, cel mai nou cuplu din .

Se anunta o despartire? Cel mai vechi cuplu din casa Puterea Dragostei, la un pas de a-si spune adio

Casa Puterea Dragostei surprinde cu mai multe tensiuni odata cu venirea sarbatorilor de iarna. Daca fanii au crezut ca spiritele se linistesc cel putin de dragul Craciunului, acest lucru este departe de adevar. Se anuta o despartire? Ce cuplu este aproape de a-si lua adio? Cel mai vechi cuplu din casa Puterea Dragostei, la un .

Anna Katharina Scheidereiter, manager CSR Kaufland: Timpul este cel mai pretios cadou care se poate oferi

Timpul este cel mai pretios cadou care se poate oferi, iar armonia dintr-un camin este definitorie pentru Craciun, a declarat Anna Katharina Scheidereiter, managerul departamentului de CSR al Kaufland Romania. Am stat de vorba cu reprezentanta.

Cel mai mare caz de coruptie in tenis! FBI-ul a intervenit: 135 de jucatori au conexiuni cu mafia pariurilor

Tenisul este in stare de soc, dupa ce presa germana a demascat cel mai mare caz de coruptie de pana acum in istoria sportului alb, anuntand ca 135 de jucatori sunt implicati in trucarea de meciuri pentru pariuri. Un jucator german, nenumit, a facut dezvaluiri, iar pe lista s-ar afla si un jucator din actualul Top 30 mondial. Epicentrul retelei mafiei pariurilor: Armenia, tara care, in prezent, nu puncteaza cu vreun jucator in clasamentul mondial.

La ce capitol sta Simona Halep cel mai bine din circuitul WTA si care este asemanarea cu Kim Clijsters

Daniela Hantuchova 36 de ani) a spus adio tenisului acum doua sezoane, iar intre timp a devenit analist Amazon Prime UK TV. Slovaca a discutat despre jocul Simonei Halep: unde sta cel mai bine, ce ar putea imbunatati si care este asemanarea cu Kim Clijsters.

Declin pe burse pentru cel mai mare producator european de electrocasnice! Actiunile Electrolux s-au prabusit

Cel mai mare producator european de electrocasnice, Electrolux, se confrunta cu mari pierderi pe bursele europene din cauza ritmului mai lent de punere in exploatare a noii fabrici de frigidere din Anderson, Carolina.

VREMEA. Vesti incredibile de la meteorologi: Anul 2019, cel mai calduros de cand se fac masuratori in Romania

VREMEA Anul 2019 este cel mai calduros de cand se fac masuratori in Romania, respectiv din 1900, luandu-se in considerare simularea ca luna decembrie sa fie o luna normala, ceea ce este posibil sa nu se intample, a declaratdirectorul general al Administratiei Nationale de Meteorologie.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )