Libnet.ro
UNICEF

23:45

Bani insuficienti pentru plata salariilor bugetarilor. Cum vrea Guvernul sa rezolve problema

Adevărul Adevărul,
Bani insuficienti pentru plata salariilor bugetarilor. Cum vrea Guvernul sa rezolve problema

Fondurile de salarii aflate la dispozitia Executivului sunt insuficiente pentru plata tuturor salariilor bugetarilor, chiar acum inainte de Craciun. Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a cerut Guvernului sa rezolve situatia. continuă pe Adevărul

Orban anunta ca va aloca bani pentru plata salariilor taiate de la Inspectia Muncii

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca saptamana viitoare, in sedinta de Guvern, se vor aloca bani din Fondul de rezerva al Executivului pentru a suplimenta bugetul Ministerului Muncii in vederea platii integrale a salariilor angajatilor de la Inspectia Muncii.

Ministrul Muncii explica de unde vin banii pentru cresterea salariilor si pensiilor in 2020. Nu s-au facut cresteri din pix!

Guvernul Romaniei a adoptat vineri o hotarare prin care majoreaza salariul minim brut pentru anul 2020. Cu cat a fost majorat acesta si ce vine odata cu aceasta schimbare? Executivul a aprobat in sedinta de vineri o noua majorare salariala a venitului de baza minim brut pe tara, care va fi garanta in plata pentru .

Ministrul Muncii, despre situatia aparuta in legatura cu plata salariilor angajatilor din ITM-uri: Am sesizat comisiile de disciplina din Minister si din Inspectia Muncii

Ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Violeta Alexandru, isi exprima regretul pentru situatia in care se afla angajatii din Inspectia Muncii IM) si din inspectoratele teritoriale de munca ITM), care au pr.

Brigitte Sfat scoate bani din piatra seaca. Cu ce afacere vrea bruneta sa dea marea lovitura

Brigiite Sfat, afacerista de profesie, scoate bani din piatra seaca. Cu ce se lauda acum vedeta in plan profesional? Are de gand sa dea marea lovitura. Cu ce afacere vrea Brigitte Sfat sa dea marea lovitura? Brigitte Sfat a avut un trecut tumultos ce a fost adus adesea in discutie in publicatiile tabloide, dar legatura .

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )