Libnet.ro
UNICEF

21:45

Febra cumparaturilor de Craciun: cat si pe cheltuie romanii si ce putere de cumparare vom avea in 2020

Adevărul Adevărul,
Febra cumparaturilor de Craciun: cat si pe cheltuie romanii si ce putere de cumparare vom avea in 2020

Piata bunurilor de larg consum va inregistra, in acest an, un avans de peste 12%, evolutie stimulata de cresterea cererii, urmare a majorarii salariilor si pensiilor, si, nu in ultimul rand, de avansul preturilor, arata o analiza a companiei de consultanta Frames. continuă pe Adevărul

ANALIZA FRAMES: Febra cumparaturilor de Craciun, boost semnificativ pentru piata bunurilor de larg consum

Piata bunurilor de larg consum va inregistra, in acest an, un avans de peste 12%, evolutie stimulata de cresterea cererii, urmare a majorarii salariilor si pensiilor, si, nu in ultimul rand, de avansul preturilor, arata o analiza a companiei de consultanta Frames. Sezonul de shopping de Craciun va impulsiona semnificativ rezultatele din intreg comertul romanesc, de la sectorul alimentar la bunurile de folosinta indelungat, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

Febra cumparaturilor de Craciun, boost semnificativ pentru piata bunurilor de larg consum

Piata bunurilor de larg consum va inregistra, in acest an, un avans de peste 12%, evolutie stimulata.

Retrospectiva FMCG. Febra cumparaturilor de Craciun, boost semnificativ pentru piata bunurilor de larg consum

Piata bunurilor de larg consum va inregistra, in acest an, un avans de peste 12%, evolutie stimulata de cresterea cererii, urmare a majorarii salariilor si pensiilor, si, nu in ultimul rand, de avansul preturilor, arata o analiza a companiei de.

Cat cheltuiesc romanii pe jucarii de Craciun

Cele mai multe cadouri de pus sub brad sunt achizitionate la jumatatea lunii decembrie, online, dar cumparaturile pentru Craciun incep de Black Friday. Parintii cauta pentru Craciun jucarii care sa antreneze intreaga familie, astfel incat sa profite de timpul liber impreuna.

Cat cheltuiesc romanii pentru jucariile de Craciun

Cadoul de Craciun pentru copii a devenit aproape sinonim perfect cu jucariile. Cei mai multi copii primesc 2-3 jucarii, cei cu varsta de 4-5 ani chiar mai multe, iar cei mari mai putine, dar mai scumpe, arata datele EduClass. ro, magazin de jucarii educationale. Bugetul mediu este de 200 de lei, in crestere constanta de la an la an, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )