Libnet.ro
UNICEF

09:15

Marea epurare din sectorul bugetar: sute de mii de angajati concediati. Ce alte masuri pregateste Executivul

Adevărul Adevărul,
Marea epurare din sectorul bugetar: sute de mii de angajati concediati. Ce alte masuri pregateste Executivul

Guvernantii au anuntat o serie de masuri menite sa tina in frau cheltuielile bugetare, fara taierea salariilor si a pensiilor oamenilor de rand. continuă pe Adevărul

Stagiune de teatru tanar: Evenimentul pentru micii actori, organizat de Centrul Cultural UNESCO Nicolae Balcescu din Sectorul 4 (VIDEO)

Stagiunea de teatru tanar, organizata de Centrul Cultural UNESCO Nicolae Balcescu din sectorul 4 s-a incheiat duminica. Piesele de teatru jucate de tineri de diferite varste au adus in fata spectatorilor,.

Stagiune de teatru tanar la Centrul Cultural UNESCO Nicolae Balcescu din Sectorul 4: Actrite de pana la 14 ani au urcat pe scena (VIDEO)

Stagiune de teatru tanar la Centrul Cultural UNESCO Nicolae Balcescu din sectorul 4. Actrite cu varste de la 6 la 14 ani au jucat cu dezinvoltura pe scena, culegand aplauze meritate. Stagiunea se incheie.

Sarbatoare in Parcul Sebastian: Primarul si copiii din Sectorul 5 au aprins luminitelede Craciun (VIDEO)

Atmosfera incendiara in parcul Sebastian! S-au aprins luminile de Sarbatori. Cei care au dat ordinul de aprindere a luminilor au fost copiii din sectorul 5, asistati de primarul Daniel Florea. De la eveniment.

Orban: Nu e normal ca persoane care s-au pensionat sa beneficieze si de un venit din sectorul public

Premierul Ludovic Orban a declarat, duminica dimineata, ca nu e normal ca persoane care s-au pensionat si incaseaza pensie sa beneficieze si de un venit din sectorul public.

Siguranta in gradinitele din Sectorul 4: Proiect amplu de consolidare, reabilitare si modernizare a institutiilor de invatamant(VIDEO)

Copiii din Sectorul 4 vor putea putea merge la gradinita in siguranta. Primarul Daniel Baluta a declarat ca, dintre toate proiectele desfasurate in sector, reusita ca niciun copil sa nu mai mearga la.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )