Libnet.ro
UNICEF

16:00

Orban anunta ca va aloca bani pentru plata salariilor taiate de la Inspectia Muncii

Adevărul Adevărul,
Orban anunta ca va aloca bani pentru plata salariilor taiate de la Inspectia Muncii

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca saptamana viitoare, in sedinta de Guvern, se vor aloca bani din Fondul de rezerva al Executivului pentru a suplimenta bugetul Ministerului Muncii in vederea platii integrale a salariilor angajatilor de la Inspectia Muncii. continuă pe Adevărul

Cum au ramas inspectoratele de munca fara fonduri de salarii, iar unii angajati au primit bani mai putini. Violeta Alexandru sugereaza un sabotaj

Angajatii inspectoratelor teritoriale de munca au primit salarii diminuate, iar ministrul Muncii, Violeta Alexandru, spune ca a aflat din presa si ca a fost informata vineri seara de catre seful Inspectiei Muncii ca nu mai sunt bani pentru plata salariilor pentru noiembrie. Alexandru sustine ca a fost decizia conducerii Inspectiei Muncii, fara ca ea sa fie informata, sa plateasca dintr-o data sume restante si de doi ani si sugereaza ca ar fi vorba despre un sabotaj.

Situatie ciudata la Inspectoratele teritoriale de munca: salarii taiate fara acordul Guvernului. Ce spune ministrul Muncii

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a afirmat, la inceputul sedintei de Guvern, ca Inspectia Muncii si inspectoratele teritoriale de munca nu mai au fonduri pentru plata salariilor aferente lunii noiembrie.

Ministrul Muncii explica de unde vin banii pentru cresterea salariilor si pensiilor in 2020. Nu s-au facut cresteri din pix!

Guvernul Romaniei a adoptat vineri o hotarare prin care majoreaza salariul minim brut pentru anul 2020. Cu cat a fost majorat acesta si ce vine odata cu aceasta schimbare? Executivul a aprobat in sedinta de vineri o noua majorare salariala a venitului de baza minim brut pe tara, care va fi garanta in plata pentru .

PROBLEMELE MEDIULUI DE AFACERI, PE AGENDA GUVERNULUI ORBAN Parteneriat public-privat pentru dezvoltarea economiei nationale

Premierul Ludovic Orban si reprezentantii Coalitiei pentru Dezvoltarea Romaniei au semnat o declaratie de colaborare a mediului de afaceri cu Guvernul Romaniei, prin care sunt stabilite prioritatile ce vor face subiectul dialogului dintre cele doua entitati, in perioada urmatoare.

Guvernul aloca peste 900 de milioane de lei pentru plata catre fratii Micula

Guvernul a luat decizia de a aloca 912,5 milioane de lei din Fondul de rezerva bugetara, bani care v.

Ministrul Muncii, despre situatia aparuta in legatura cu plata salariilor angajatilor din ITM-uri: Am sesizat comisiile de disciplina din Minister si din Inspectia Muncii

Ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Violeta Alexandru, isi exprima regretul pentru situatia in care se afla angajatii din Inspectia Muncii IM) si din inspectoratele teritoriale de munca ITM), care au pr.

Orban, dupa ce Gabriela Firea a cerut Guvernului peste 677 de milioane de lei: O neobrazare. Nu dam bani pentru companiile de nababi infiintate de Firea

Premierul Ludovic Orban a calificat drept neobrazare cererea primarului Capitalei, Gabriela Firea, de alocare a 677 de milioane de lei, anuntand ca nu va accepta sa plateasca factura pentru companiile de nababi infiintate de Firea.

Ludovic Orban anunta a treia rectificare bugetara din acest an

ACTUALIZARE - Premierul a anuntat, referitor la pensia minima, ca Guvernul va lua o decizie dupa ce va fi elaborat bugetul pe anul viitor si va vedea in ce masura, prin corectiile aduse, va reusi sa mentina deficitul in limita a 3,6%. --- * ACTUALIZARE - Ludovic Orban: Majorarea pentru cadrele didactice este, prin legea salarizarii, prima majorare de la 1 ianuarie. --- * ACTUALIZARE - Ludovic Orban: Proiectul de lege de abrogare si modificare a prevederilor Ordonantei de Urgenta 114 va fi in prima citire in sedinta de Guvern de la ora 17:00. Solicit ministerelor care nu au trimis pana in prezent observatiile si modificarile sa o faca pana la ora 14:00.

Ludovic Orban anunta a treia rectificare bugetara din acest an Legea responsabilitatii fiscale permite doar doua pe an

Premierul Ludovic Orban a anuntat vineri, intr-o sedinta de Guvern fulger, a treia din aceasta saptamana, ca luni va avea loc o noua rectificare bugetara, pentru a fi realimentat fondul de rezerva al Guvernului si pentru plati catre autoritati locale. Ar fi a treia rectificare bugetara din acest an, insa Legea responsabilitatii fiscale nu permite decat doua, ambele in a doua jumatate a anului.

Ludovic Orban anunta ca reface administratia institutiilor guvernamentale: Am preluat Romania intr-o situatie critica

Premierul Ludovic Orban a declarat vineri ca Guvernul vrea sa refaca capacitatea administrativa a institutiilor guvernamentale, care a fost grav afectata.

ştiri din Economie

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )