Libnet.ro
UNICEF

15:45

Sondaj. Romanii se tem de somaj si de taierea salariilor din cauza pandemiei si strang bani albi pentru zile negre

Adevărul Adevărul,
Sondaj. Romanii se tem de somaj si de taierea salariilor din cauza pandemiei si strang bani albi pentru zile negre

Cei mai multi dintre romanii chestionati de BestJobs spun ca se tem de somaj si de taierea salariilor din cauza pandemiei, sustinand ca vor continua sa economiseasca bani albi pentru zile negre. continuă pe Adevărul

Medicii, dezarmati in lupta cu Covid-19, din cauza bolnavilor iresponsabili: Va fi din ce in ce mai rau. Avem si lumanari, ii asteptam in spitale

Seful spitalului Victor Babes din Timisoara, Cristian Oancea, avertizeaza ca medicii sunt dezarmati in lupta cu Covid-19, in primul rand din cauza aglomeratiei din spitale si, in al doilea rand, din cauza reticentei si a refuzului pacientilor de a fi tratati.

Un tanar si-a pierdut mama, tatal si fratele din cauza COVID-19, la doar cateva zile distanta. A fost un cosmar

Un tanar din Texas, oras din SUA grav afectat de pandemia de coronavirus, si-a pierdut mama, tatal si fratele din cauza infectiei cu COVID-19. in doar 11 zile, baiatul a ramas fara familie.

Statul roman pierde trei milioane de lei pe an din cauza contrabandei cu tigari

In anul 2019, statul roman a pierdut aproximativ trei miliarde de lei din cauza contrabandei cu tiga.

Romania pierde anual 3 miliarde de lei din cauza contrabandei cu tigari

Piata neagra a tigaretelor din Romania a scazut anul trecut pentru prima oara in 6 ani sub nivelul de 14%, ceea ce a insemnat venituri bugetare mai mari din taxarea tigaretelor.

California se reinchide din cauza cresterii numarului de infectari

Guvernatorul Californiei, Gavin Newsom, a anuntat luni inchiderea barurilor si a restaurantelor in spatii inchise la nivelul intregului stat, precum si a bisericilor, a salilor de sport si a saloanelor de coafura din comitatele cele mai afectate de noul coronavirus.

Romania, izolata din cauza Covid-19. 20 de state ne-au impus restrictii sau au conditionat accesul romanilor

20 de state europene, dintre care 14 membre UE, au introdus restrictii sau le-au conditionat accesul cetatenilor romani. Cresterea alarmanta a numarului de cazuri noi din Romania ar putea determina si alte state sa ia masuri impotriva romanilor.

Cu cat creste rata mortalitatii de Covid-19 din cauza poluarii - Studiu

Poluarea aerului favorizeaza cresterea semnificativa a cazurilor de infectare cu noul coronavirus, spitalizarile si rata deceselor, potrivit unui studiu efectuat de cercetatori din Marea Britanie, informeaza cotidianul The Guardian, potrivit Mediafax.

Alimentarea cu apa din Zalau si alte 14 sate, oprita din cauza unei defectiuni

Furnizarea apei potabile va fi sistata in anumite perioade de timp, luni si marti, in Zalau si alte 14 localitati din mediul rural alimentate de la aductiunea de la Varsolt, din cauza unor probleme majore aparute la sistemul de transport al apei, conform Agerpres.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )