Libnet.ro
UNICEF

22:00

Victima colaterala. Romatsa nu mai are bani pentru plata salariilor, din cauza popririi puse de fratii Micula

Adevărul Adevărul,
Victima colaterala. Romatsa nu mai are bani pentru plata salariilor, din cauza popririi puse de fratii Micula

Administratia Romana a Serviciilor de Trafic Aerian Romatsa risca sa ramana fara bani pentru plata salariilor controlorilor de trafic aerian din 15 decembrie, precizeaza pentru Radio Romania Actualitati, surse apropiate situatiei. continuă pe Adevărul

Averea lui Gigi Becali a scazut considerabil. Cati bani mai are dupa ce DNA i-a pus sechestru pe conturi

Gigi Becali a iesit din topul celor mai bogati 10 oameni din Romania, dupa ce Directia Nationala Anticoruptie DNA) i-a pus sechestru pe conturile personale. Patronul FCSB a coborat pana pe locul 11 in acest clasament, cu o avere estimata la 450-500 de milioane de euro. Averea lui Gigi Becali a scazut considerabil DNA a .

Guvernul a suplimentat bugetul Ministerului Muncii pentru plata unor ajutoare sociale

Guvernul a suplimentat, vineri, bugetul Ministerului Muncii si Protectiei Sociale cu 112 milioane de lei, in vederea asigurarii sumelor necesare pentru plata unor ajutoare sociale si a ajutoarelor de.

Mama se lupta zilnic cu problemele si se chinuia disperata sa stranga suficienti bani pentru hrana copiilor. intr-o zi, viata ei s-a schimbat radical. Dumnezeule, ce miracol! Peste zece zile, minunea s-a repetat

Mama se lupta zilnic cu problemele si se chinuia disperata sa stranga suficienti bani pentru hrana copiilor. intr-o zi, viata ei s-a schimbat radical. Dumnezeule, ce miracol! Peste zece zile, minunea s-a repet.

Cel mai negru cosmar pentru Cristina Neagu. Capitanul echipei de handbal a Romaniei, despre accidentarea care putea sa ii puna capat carierei

Cristina Neagu a marcat golul victoriei in partida Romania Ungaria, scor 28-27, in urma caruia tricolorele s-au calificat in grupele principale aleCampionatului Mondial deHandbal din Japonia. Pentru capitanul echipei nationale victoria este cu atat mai importanta cu cat in urma cu un s-a accidentat grav, tot intr-un meci cu Ungaria, fiind la un pas .

DIETA. Medicul Mihaela Bilic, despre cel mai bun aliment pentru silueta. Este bun si in perioada postului

Medicul nutritionist Mihaela Bilic spune care este cel mai bun aliment pentru silueta si care poate fi mancat chiar si in perioada postului. Provocarea100%@Ziua89: Scoici fara.

Bugetul Ministerului Muncii, suplimentat cu 112 milioane lei pentru plata ajutoarelor de incalzire

Guvernul a suplimentat, vineri, bugetul Ministerului Muncii cu 112 milioane lei, bani care vor fi folositi pentru asistenta sociala si ajutoare de incalzire, a anuntat purtatorul de cuvant al Executivului Ionel Danca, conform Mediafax.

Digisport: Averea lui Gigi Becali, in scadere! Cati bani mai are acum finantatorul FCSB

Averea lui Gigi Becali a scazut in ultimii ani. Finantatorul FCSB a iesit din top 10 cei mai bogati romani. Averea lui Gigi Becali este estimata la finalul acestui an la 400 - 450 de milioane de euro, conform Capital. Omul de afaceri se afla pe locul 11, in top-ul celor mai instariti oameni din Romania.

Reactie dura a unui fermier, dupa ce a aflat ca mai are de platit o taxa: Cat ne vom mai lasa calcati in picioare?

Un fermier din Alba a descoperit cu surprindere ca trebuie sa plateasca o taxa pentru ca animalele pe care le detine sa poata bea apa din vai sau rauri. Liviu Crisan spune ca trebuie sa plateasca in.

ATENTIE MARE! Mihai Voropchievici a facut ANUNTUL! RUNELE anunta CEA MAI GREA LUNA pentru ACESTE ZODII!

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat in cadrul emisiunii Adevaruri ascunse, de la Antena 3, previziunile runelor pentru toata luna decembrie.

Cea mai simpla reteta pentru COZONACII de Craciun. Ti se topesc in gura

Craciunul vine in curand si nimic nu este mai placut decat sa gusti dintr-un cozonac pufos, facut dintr-o reteta simpla, ca la mama acasa.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2904 seconds )