Libnet.ro
UNICEF

12:15

Angajatii romani din banci au al doilea cel mai mic salariu din regiune

Adevărul Adevărul,
Angajatii romani din banci au al doilea cel mai mic salariu din regiune

Au fost, ani la rand, printre cel mai bine platiti angajati din economie, insa acum, la nivel regional, angajatii din banking ii depasesc doar pe colegii lor din Bulgaria. continuă pe Adevărul

Studiu: Angajatii romani din banking sunt pe penultimul loc din regiune, dupa salarii

Au fost, ani la rand, printre cel mai bine platiti angajati din economie, insa acum, la nivel regional, angajatii din banking ii depasesc doar pe colegii lor din Bulgaria. Astfel, potrivit comparatorului salarial Paylab, lansat in Romania de eJobs,.

Diferente uriase intre cel mai mic si cel mai mare salariu mediu net. Cat de bine o duc cei din administratia publica

Datele publicate miercuri de Institutul National de Statistica INS) scot la iveala diferentele uriase dintre veniturile romanilor, existand situatii in care salariul mediu dintr-un anumit domeniu este si de 4 5 ori mai mare decat cel mai mic venit net lunar.

Sapte dosare cu minori disparuti, in lucru la IPJ Teleorman. Cel mai vechi e inregistrat in anul 1998

Inspectoratul de Politie Judetean IPJ) Teleorman are in lucru sapte dosare cu minori care au disparut, cel mai vechi fiind inregistrat in anul 1998, a precizat purtatorul de cuvant al institutiei, inspector pr.

Creatorii de pe YouTube au format propria uniune, sustinuti de cel mai mare sindicat din Europa, acuzand compania de tratament inechitabil

Zeci de mii de youtuberi au format o miscare prin care solicita mai multa transparenta din parte companiei, iar cel mai mare sindicat din Europa ii sustine, scrie CNBC.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 29 IULIE - 5 AUGUST Salt de 23,32% pentru Bitcoin

Cotatia criptovalutei Bitcoin a marcat un salt de 23,32%, in intervalul 29 iulie - 5 august, depasind pragul de 11. 750 de dolari, cel mai ridicat nivel din ultimele trei saptamani, intr-o miscare de revenire a cotatiei dupa ce pretul celei mai importante monede digitale din lume si-a oprit avansul parabolic in finalul lunii iunie, in contextul amplificarii opozitiei autoritatilor federale americane fata de opozitia proiectului Libra al Facebook. La finalul lui 2018, pretul criptomonedei testase un minim de circa 3. 250 de dolari, conform datelor prezentate de investing. com, care replica preturile exchange-ului Bitfinex.

Cel mai delicios desert al verii: Reteta de mere pane, gata in 15 minute

Nu te pricepi sa faci prajituri complicate, creme care iti iau mult timp sau blaturi pe care sa le tii ore intregi la cuptor? Poti incerca alte retete rapide cu care sa-ti cuceresti prietenii sau persoana iubita. incearca cel mai delicious si simplu de facut desert al verii: merele pane.

Uber a deschis la Bucuresti cel mai mare centru regional de asistenta

Compania Uber a inaugurat marti la Bucuresti cel mai mare centru din Europa Centrala si de Est care .

Neil Lennon, antrenor Celtic: Meciul cu CFR Cluj, cel mai important test pentru noi in acest inceput de sezon

Antrenorul echipei de fotbal Celtic Glasgow, Neil Lennon, a declarat, luni, ca meciul de miercuri cu CFR Cluj, din turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor, va fi cel mai important test din acest debut de sezon pentru campioana Scotiei, potrivit site-ului oficial al clubului.

Noul Sandero RS Cum arata cel mai puternic Sandero construit vreodata?

Cel mai puternic Sandero construit vreodata a fost dezvaluit! Noul super-mini comercializat cu logo-ul Renault si cu indicativul RS vine la scurt timp dupa ce prezentarea noilor Sandero si Logan facelift, rezervate .

Harry Maguire, cel mai scump fundas din istorie

Harry Maguire a devenit cel mai scump fundas din istorie, dupa ce Manchester Unided a platit 80 de m.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2349 seconds )