Libnet.ro
UNICEF

23:45

Cel mai dorit job din Romania, la pachet cu un salariu de 6.000 de euro. Ce companii ofera noi locuri de munca

Adevărul Adevărul,
Cel mai dorit job din Romania, la pachet cu un salariu de 6.000 de euro. Ce companii ofera noi locuri de munca

In luna octombrie a acestui an, interesul candidatilor de a-si schimba jobul s-a mentinut la acelasi nivel cu luna anterioara, in timp ce volumul total de aplicari pentru un alt job a crescut doar cu 6% comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut. continuă pe Adevărul

Salariu de 6.000 de euro pentru cel mai dorit job din Romania

In luna octombrie, joburile din domeniile financiar - contabilitate, inginerie si medical pharma ocupa primele trei pozitii in topul cautarilor efectuate de catre candidatii romani, cu peste 80. 000 de.

Sorin Ovidiu Vintu, atac fara precedent la CTP. Cel mai batran hater din Romania!

Sorin Ovidiu Vintu l-a atacat pe CTP, dupa ce gazetarul i-a rostit numele in emisiunea Jurnal de seara, de pe Digi 24. Afaceristul l-a catalogat drept cel mai batran hater din Romania, apoi a incercat sa ii descifreze comportamentul. Sorin Ovidiu Vintu, atac la adresa lui CTP Afaceristul Sorin Ovidiu Vintu a facut cateva remarci .

Cel mai poluat oras din Romania este si unul dintre cele mai frumoase. Locuitorii sunt sfatuiti sa ia masuri urgent

Un oras important din Romania se confrunta, in prezent, cu problema poluarii exagerate. Totodata, este vorba despre unul dintre cele mai frumoase locuri de la noi din tara, iar locuitorii au fost sfatuiti chiar sa ia masuri, in acest sens. De asemenea, indicele de poluare era unul cu mult peste cat ar trebui sa afiseze .

Vedetele au dat de greu la Asia Express. Cine este cel mai chinuit concurent din concurs

Filmarile pentru show-ul Asia Express au inceput, iar momente din emisiune pot fi vazute in Jurnalul de Asia, difuzat online. Acolo am descoperit ca nici bine nu au pornit la drum vedetele, ca au si dat de greu. Cine este cel mai chinuit concurent din concurs? Vedetele au dat de greu la Asia Express Show-ulAsia .

Adelina Pestritu, desemnata cel mai bun influencer din Romania: Sinceritatea e cheia succesului FOTO

Vedeta de televiziune Adelina Pestritu a fost desemnata cel mai bun influencer din Romania, in anul 2019, la gala locala a premiilor E! People Choice Awards.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 23 - 30 OCTOMBRIE Crestere de 2,59% pentru SIF Moldova

Cu o apreciere a cotatiei de 2,59%, in raport cu moneda euro, in intervalul 23 - 30 octombrie, actunile SIF Moldova SIF2) reprezinta titlurile cu cel mai bun randament din cadrul indicelui financiar BET-FI, a carui cotatie a urcat cu numai 0,19%, in perioada mentionata.

CEA MAI POPULARA DIETA din Romania! Cum slabesti peste noapte 33 de kilograme!

Indragita cantareata de muzica populara Cornelia Rednic a trecut prin diverse transformari de-a lungul timpului, inclusiv la nivel fizic. Artista a dezvaluit cum a reusit sa scape de kilogramele in.

Cel mai mare magazin TOPSHOP TOPMAN din sud-estul Europei se deschide in Bucuresti!

Cel mai mare magazin din Sud-Estul Europei, al brandurilor britanice de moda TOPSHOP TOPMAN, se va deschide pe 8 noiembrie, la Baneasa Shopping City. Iubitorii brandului britanic sunt asteptati in impresionantul spatiu comercial de peste 1. 200mp, dispus pe doua etaje, incepand cu ora 10 dimineata.

Indicele ROBOR la 3 luni a coborat la 2,99%, cel mai mic nivel din ultimele 10 luni

Indicele ROBOR la 3 luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a coborat la 2,99%, cel mai mic nivel din ianuarie pana in prezent, dupa potrivit datelor publicate, joi, de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Indicele ROBOR la 3 luni a scazut la 3,01%, cel mai mic nivel din ultimele 10 luni

Indicele ROBOR la 3 luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a scazut la 3,01%, cel mai mic nivel din ianuarie pana in prezent, dupa potrivit datelor publicate, miercuri, de Banca Nationala a Romaniei BNR).

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )