Libnet.ro
UNICEF

06:45

Claudiu Nasui (USR): Cresterea salariului minim va aduce parlamentarilor 900 lei in plus la salariu

Hotnews Hotnews,
 Claudiu Nasui (USR): Cresterea salariului minim va aduce parlamentarilor 900 lei in plus la salariu

Cresterea salariului minim din pix este o masura disperata de a creste incasarile statului sustine Claudiu Nasui, deputat USR, membru in Comisia de buget-finante din Camera Deputatilor, intr-o postare pe Facebook. Potrivit acestuia, cu fiecare leu cu care creste salariul minim, statul castiga 45 de bani din cauza impozitarii ridicate a muncii. continuă pe Hotnews

GUVERNUL DEMIS DANCILA PROMITE INCA 100 DE LEI ANGAJATILOR Cresterea salariului minim, motiv de disputa politica

Ministrul demis al muncii, Marius Budai, doreste cresterea salariului minim pe economie cu 100 de lei. Conform unui proiect de hotarare de guvern postat pe site-ul Ministerului Muncii si Justitiei Sociale, salariul de baza minim brut pe tara garantat in plata va fi de 2262 lei lunar, incepand din ianuarie 2020, pentru un program normal de lucru in medie de 167,333 ore pe luna, reprezentand 13,518 leiora.

Ministerul Muncii anunta cresterea salariului minim pe economie de la 1 ianuarie

Ministerul Muncii a publicat pe site-ul sau, in dezbatere publica, proiectul hotararii de guvern care prevede cresterea salariului minim pe economie de la 1 ianuarie, masura anuntata inca de marti de ministrul demis al Muncii, Marius Budai.

Ministerul Muncii propune cresterea salariului minim brut pe tara la 2.262 lei lunar

Ministerul Muncii si Justitiei Sociale a publicat miercuri un proiect de Hotarare de Guvern conform caruia salariul de baza minim brut pe tara garantat in plata se stabileste la 2. 262 lei lunar, incepand din ianuarie 2020, pentru un program normal de lucru in medie de 167,333 ore pe luna, reprezentand 13,518 leiora.

Cat de mare e cresterea salariului minim propusa de Dancila: cat vor plati angajatorii si cat iei in mana

Cu doar cateva saptamani pana la alegeri, premierul demis prin motiune de cenzura, Viorica Dancila, a promis ca va marii salariul minim pe economie pe anul viitor. in campanie.

SONDAJ E oportuna, acum, initiativa de crestere a salariului minim?

Ministerul Muncii a publicat proiectul de hotarare ce prevede cresterea salariului minim cu 100 de lei net. O astfel de masura fusese promisa de multa vreme de guvernul PSD. Dar, marti, premierul desemnat Ludovic Orban, a spus ca o astfel de decizie poate fi luata doar de catre un guvern legitim, nu de catre unul demis prin motiune de cenzura. E oportuna, acum, initiativa de crestere a salariului minim?.

Guvernul demis anunta majorarea salariului minim cu 100 de lei Ludovic Orban: O astfel de decizie o poate lua doar un guvern legitim

Guvernul demis va pune de miercuri in transparenta decizionala o Hotarare de Guvern prin care salariul minim pe economie sa fie majorat cu 100 de lei, a anuntat, marti, ministrul demis al Muncii, Marius Budai. Premierul desemnat, Ludovic Orban, spune insa ca decizia privind stabilirea salariului minim o poate lua doar un guvern legitim, votat de Parlament, nu unul care a fost demis de Legislativ prin motiune de cenzura.

Premierul demis Viorica Dancila, intrebata daca va majora valoarea salariului minim prin Hotarare de Guvern: Categoric da!

Presedintele PSD, Viorica Dancila, spune ca executivul va majora in mod categoric valoarea salariului minim, prin Hotarare de Guvern, aceasta catalogand drept un gest incalificabil si socant gestul lui Ludovic Orban de a soma Guvernul demis sa nu faca acest lucru.

Budai: Majorarea salariului minim nu este optionala

Majorarea salariului minim nu este optionala, iar actualul Guvern, desi este interimar, poate sa adopte aceasta masura, sustine ministrul interimar al Muncii, Marius Budai.

Replica ironica a ministrului demis al Muncii pentru Ludovic Orban, pe tema majorarii salariului minim: Poate cineva ar trebui sa-i dea un reset

Ministrul demis al Muncii, Marius Budai, il ataca si il ironizeaza pe premierul desemnat, Ludovic Orban, dupa ce acesta a criticat intentia Guvernului demis de majorare a salariului minim net pe economie cu 100 de lei.

MARIUS BUDAI: Majorarea salariului minim este necesara

Ministrul demis al muncii, Marius Budai, afirma ca PSD face dovada ca respecta pana la capat angajamentul de a asigura un trai cat mai bun romanilor prin decizia de a majora salariul minim pentru a patra oara de cand a preluat guvernarea tarii.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )