Libnet.ro
UNICEF

22:30

Cum se explica salariul celui mai bine platit bugetar roman, care ia de 10 ori mai mult decat Iohannis: Bonusuri de performanta si bani primiti la pensionare

B1 B1,
Cum se explica salariul celui mai bine platit bugetar roman, care ia de 10 ori mai mult decat Iohannis: Bonusuri de performanta si bani primiti la pensionare

Ovidiu Badea, Directorul General al Institutului National de Cercetare-Dezvoltare in Silvicultura Marin Dracea a intrat in atentia tuturor dupa ce s-a descoperit ca are un venit anual de 1,9 milioane lei pe. continuă pe B1

Care este cel mai bine platit bugetar al Romaniei: Castiga chiar mai mult decat Donald Trump si de 10 ori peste Iohannis (FOTO)

Salariile uriase din mediul public a reprezentant mereu un subiect care a generat controverse puternice in Romania, dar oficialii au replicat prin faptul ca doar asa pot atrage specialisti care sa lucreze pentru.

Eurodeputatul Jake Pugh (Partidul Brexit): Decat sa celebram presedintia romana si succesele ei, mai bine sa o sarbatorim pe Simona Halep

Eurodeputatul britanic Jake Pugh, din partidul Brexit, a declarat marti, in cadrul dezbaterii bilantului presedintiei Romaniei a Consiliului UE din plenul Parlamentului European reunit la Strasbourg, ca decat sa celebram presedintia romana si succesele sale mai bine sa o sarbatorim pe Simona Halep, simbol real al mandriei romane, scrie Agerpres.

Rafael Nadal, despre Roger Federer: A jucat mai bine, dar nu am terminat inca

Rafael Nadal a fost invins de Roger Federer in semifinalele de la Wimbledon, insa ibericul a declarat ca cei doi se vor mai intalni, chiar daca nu se mai afla la prima tinerete. Rafa a spus ca este dezamagit ca nu a reusit sa castige titlul de la All England Club, insa a admis ca adversarul sau a jucat mai bine.

Un bugetar din Romania are salariul mai mare decat al lui Donald Trump. Cat primeste pe luna angajatul de lux

Aflam acum care este cel mai bine platit bugetar din Romania: directorul General al Institutului National de Cercetare-Dezvoltare in Silvicultura Marin Dracea care va incasa in acest an aproape 2 milioane.

Dan Petrescu in fata celui mai greu meci la CFR Cluj

Antrenorul Dan Petrescu admite ca returul cu Astana este cel mai greu meci al sau de cand o antreneaza pe CFR Cluj.

Tara africana care a interzis accesul la retelele sociale acum mai bine de un an renunta la interdictie

Statul Ciad, care in martie 2018 interzicea cetatenilor sai accesul la retelele sociale, va renunta la interdictie, a anuntat presedintele Idriss Deby care conduce statul din 1990 si care si-a marit puterile in 2018, prin votul parlamentului. Ciad este o tara uriasa, de cinci ori mai mare decat Romania, dar PIB-ul este unul dintre cele mai mici din lume, de sub 1. 000 de dolarilocuitor.

Halep: Niciodata nu am jucat mai bine ca azi

Simona Halep a declarat, sambata, ca niciodata nu a facut un meci mai bun precum cel cu Serena Willi.

VIDEO Simona Halep, dupa triumful de la Wimbledon: Niciodata nu am jucat mai bine ca azi

Simona Halep a declarat, sambata, ca niciodata nu a facut un meci mai bun precum cel cu Serena Williams din finala de la Wimbledon. Halep a mai spus ca visul mamei ei s-a indeplinit sambata, prin victoria de la Wimbledon.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )