Libnet.ro
UNICEF

13:30

1 din 5 romani a schimbat jobul cu unul mai prost platit: Motivele alegerii unui salariu mai mic

Hotnews Hotnews,
 1 din 5 romani a schimbat jobul cu unul mai prost platit: Motivele alegerii unui salariu mai mic

Un roman din cinci spune ca a acceptat cel putin o data de-a lungul carierei un job mai prost platit, iar doi din cinci spun ca ar fi dispusi sa accepte un job cu un salariu mai mic in schimbul altor avantaje pe care le considera mai valoroase, potrivit unui studiu realizat de o platforma de recrutare online. continuă pe Hotnews

Unul din cinci romani a schimbat jobul cu unul mai prost platit. Vezi care au fost motivele pentru o asemenea alegere

Un roman din cinci spune ca a acceptat cel putin o data de-a lungul carierei un job mai prost platit, iar doi din cinci spun ca ar fi dispusi sa accepte un job pe mai putini bani in schimbul altor avantaje pe care le considera mai valoroase, arata datele unui sondaj efectuat de platforma de recrutare online BestJobs. Programul de lucru mai lejer si flexibil, alaturi de posibilitatea de a lucra de acasa, reprezinta principalul motiv sa dea jobul actual pe unul cu salariu mai mic pentru 22% dintre respondentii dispusi sa accepte o astfel de schimbare.

Unul din cinci romani a schimbat jobul cu unul mai prost platit. Care sunt motivele

Un roman din cinci spune ca a acceptat cel putin o data de-a lungul carierei un job mai prost platit, iar doi din cinci spun ca ar fi dispusi sa accepte un job pe mai putini bani in schimbul altor avantaje pe care le considera mai valoroase, arata datele unui sondaj efectuat de platforma de recrutare online BestJobs.

Unul din cinci romani a schimbat jobul cu unul mai prost platit

Un roman din cinci a acceptat cel putin o data, de-a lungul carierei, un job mai prost platit, iar doi din cinci spun ca ar fi dispusi sa accepte un job pe mai putini bani in schimbul altor avantaje pe care le considera mai valoroase, potrivit BestJobs.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )