Libnet.ro
UNICEF

14:30

Salariu de 27.000 de lei pentru un angajat detasat de la privat la stat. Dancila: E o aberatie

Adevărul Adevărul,
Salariu de 27.000 de lei pentru un angajat detasat de la privat la stat. Dancila: E o aberatie

Premierul Viorica Dancila a cerut o analiza privind situatia detasarilor din mediul privat la stat, spunand ca a descoperit un angajat cu salariu de 27. 000 de lei, mai mare decat al premierului. continuă pe Adevărul

Telekom Romania a castigat controversata licitatie de peste 165 milioane de lei pentru platforma nationala de internet wireless in scoli

Un consortiu condus de Telekom Romania Mobile Communications fostul Cosmote) a fost desemnat castigatorul controversatei licitatii de peste 165 de milioane de lei pentru platforma nationala de internet wireless in scoli, potrivit unui anunt publicat miercuri in Sistemul Electronic de Achizitii Publice. Firmele trebuie sa informatizeze in urmatorii 2 ani minim 2. 000 de scoli si sa doteze cu echipamente wireless 4. 500 de unitati gimnaziale. Vezi in articol ce firme mai fac parte din consortiul condus de Telekom si controversele din jurul licitatiei.

Huawei a renuntat la contestarea rezultatelor licitatiei de peste 165 milioane lei pentru internet wireless in scoli: Ce firme au ramas in cursa

Filiala din Romania a grupului chinez Huawei a renuntat, in data de 28 iunie, la contestarea rezultatelor licitatiei de peste 165 milioane lei pentru internet wireless in 4. 500 de scoli, la 4 zile dupa ce s-a plans la CNSC din cauza ca oferta le-a fost descalificata, arata un document publicat in Sistemul electronic de achizitii publice SICAP). Amintim ca si consortiul condus de Orange, al doilea ofertant, s-a retras din procedura de achizitie dupa o contestatie fara succes, astfel incat in cursa a ramas un singur posibil castigator. Vezi in articol cine este acesta.

AFM urmeaza sa aloce 400 de milioane lei pentru eficientizarea energetica a retelelor de termoficare

Administratia Fondului pentru Mediu AFM) va aloca 400 de milioane de lei pentru lucrari destinate cresterii eficientei energetice a retelelor de termoficare si reducerii emisiilor de gaze cu efect de sera ale acestora, incluse in cadrul unui program multianual implementat de Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice MDRAP), a anuntat AFM prin intermediul unui comunicat.

Salariu de mii de euro pentru un detasat de la o firma la Guvern E o aberatie

Viorica Dancila spune ca a cerut situatia angajatilor detasati de la firme din mediul privat catre ministere, in conditiile in care a descoperit cazuri in care unii dintre ei aveau salarii mai mari decat premierul. Ea a dat exemplul unui delegat de la Secretariatul General al Guvernului cu un venit de 27. 000 de lei, adica peste 5. 700 de euro.

Caile ferate romane au nevoie de 59 de miliarde de lei pentru a fi din nou atractive, modernizate, cu viteza de circulatie in crestere

Infrastructura feroviara are nevoie de 59 de miliarde de lei in urmatorii patru ani pentru a se dezvolta, masurile vizand cresterea vitezei de circulatie, intretinerea, reinnoirea si modernizarea cailor ferate vechi, potrivit Strategiei privind.

Amenzi rutiere de 700 lei pentru soferii care circula pe banda de urgenta a autostrazilor

Oprirea nejustificata sau circulatia pe banda de urgenta a autostrazilor se sanctioneaza cu trei puncte de penalizare si cu amenda prevazuta in clasa a II-a de sanctiuni 4 sau 5 puncte-amenda), 580-725 lei.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )