Libnet.ro
UNICEF

05:15

Salariu minim 2020. Proiect pentru inghetarea salariului minim brut diferentiat

Antena3 Antena3,
Salariu minim 2020. Proiect pentru inghetarea salariului minim brut diferentiat

Salariul minim brut diferentiat acordat angajatilor cu studii superioare va ramane neschimbat in 2020. Prevederea se regaseste intr-un proiect de hotarare a Guvernului lansat in dezbatere. continuă pe Antena3

Salariu minim 2020. Anunt facut de Guvernul Orban

Guvernul Orban a elaborat si supus dezbaterii publice proiectul deHotarare pentru stabilirea salariului de baza minim brut pe tara garantat in plata, prin aplicarea caruia veniturile salariatilor vor fi.

Salariu minim pe economie in 2020. Valorile pentru salariul minim net si brut in anul 2020

Salariul minim pe economie va creste de la 1 ianuarie 2020. Potrivit premierului Ludovic Orban, exista trei scenarii pentru majorarea salariului minim brut. Scenariul de baza prevede majorarea salariului minim.

Proiectul pentru cresterea salariului minim brut cu 150 de lei a fost pus in dezbatere publica

Ministerul Muncii siProtectiei Sociale MMPS) a afisat, pe pagina proprie de internet, proiectul de Hotarare pentru stabilirea salariului de baza minim brut pe tara garantat in plata.

Melania Medeleanu, un nou proiect pentru familiile copiilor bolnavi de cancer, dupa MagicHome

Melania Medeleanu,fost om de televiziune, jurnalist si mai nou ONG-ist, a reusit de curand sa definitiveze proiectul MagicHOME Fundeni. Melania Medeleanu, un nou proiect pentru familiile copiilor bolnavi de cancer, dupa MagicHome MagicHome Fundeni, un proiect indraznet, a devenit realitate prin amenajarea in cadrul spitalului Fundeni a unui etaj intr-un refugiu pentru parintii cu copii .

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )