Libnet.ro
UNICEF

09:15

20 de schimbari pentru 2020. De la salariul minim mai mare la zile libere

Adevărul Adevărul,
20 de schimbari pentru 2020. De la salariul minim mai mare la zile libere

De la 1 ianuarie 2020, legislatia fiscala din Romania va primi cateva modificari importante care vor afecta traiul de zi cu zi al romanilor. Firma de consultanta si contabilitate Contzilla. ro trece in revista noutatile fiscale valabile din 2020. continuă pe Adevărul

Mihaela Buzarnescu, analiza unui an macinat de accidentari, obiectivele pentru 2020 si ce meci ar vrea sa rejoace

Mihaela Buzarnescu a inceput anul 2019 pe pozitia 25 WTA, dar accidentarile nu i-au dat pace, rezultatele s-au lasat asteptate, iar coborarea in ierarhie a venit firesc. Ajunsa pe locul 108, Buzarnescu a vorbit intr-un interviu despre cele mai grele momente ale sezonului trecut, a ales meciul pe care ar vrea sa il rejoace si si-a fixat obiectivele pentru 2020.

Tanarul roman care s-a intors acasa si munceste pe salariul minim pe economie. in Danemarca era asistent universitar: N-a plecat nimeni de drag din Romania

Arhitectul Andrei Ducu Predescu, un tanar in varsta de 31 de ani care a activat ca asistent universitar la o universitate din Copenhaga, a preferat sa se intoarca acasa, la Targu Jiu, unde lucreaza pe salariul minim pe economie in propriul atelier de printare 3D.

ROBOR, la cel mai mare nivel din ultimele luni: Lovitura crunta de Craciun pentru banii romanilor

Indicele ROBOR, cel in care se calculeaza ratele la banci, a fost cotat la 3,21%, cel mai mare nivel din ultima jumatate de an. Analistii economici anticipeaza, pentru urmatoarele 12 luni, o crestere de 4%.

Anul politic 2019, rasturnari atipice de situatie. Cel mai mare esec din istoria PSD

Politica romaneasca a cunoscut in 2019 cele mai neasteptate rasturnari de situatie din ultimii 30 de ani. Finalul de ani a insemnat cel mai mare esec din istoria PSD. Nu doar ca a pierdut alegerile prezidentiale, dar a pierdut si guvernarea prin jocuri politice.

Ce acuzatii i-a adus Stefan Banica Jr. Mihaelei Radulescu, dupa divort: Dorinta de a aparea pe prima pagina e mai mare!

Stefan Banica Jr. traieste in prezent o frumoasa poveste de dragoste cu Lavinia Parva, cea care i-a daruit si un copil artistului, in vara acestui an. Au existat vremuri in care, insa, cantaretul forma un cuplu cu Mihaela Radulescu, iar ce doi s-au casatorit in anii 90. Iarna anului 1997 ii surprindea impreuna, fiind cunoscute .

Cea mai mare frica a lui Cabral. Ce a reusit, in cele din urma, de dragul fiicei lui cu Andreea Ibacka

De Craciun toata lumea incearca sa faca pe plac celor apropiati, si sa le faca tot felul de cadouri, unele serioase, altele dragute sau amuzante,. Dar, Cabral, vedeta Pro TV, se pare ca a trecut la un alt nivel cand vine vorba de cadouri, mai ales ca este vorba de fata cea mica, Namiko. Cea .

METEO Ploi si intensificari ale vantului in cea mai mare parte a tarii pana joi seara, ninsori si viscol in Carpatii Meridionali si Occidentali

Meteorologii anunta ploi si intensificari ale vantului in cea mai mare parte a tarii pana joi seara si au emis un cod galben de ninsori si viscol in Carpatii Meridionali si Occidentali.

HOROSCOP pentru 2020. Berbecii isi schimba jobul in aprilie, Taurii ai idei geniale abia in iulie

Anul 2020 se anunta plin de evenimente majore pe plan astral, astfel ca pentru unele zodii vor aparea noutati pe plan personal, precum o nunta sau nasterea unui copil, in timp ce pentru altele cariera primeaza.

HOROSCOP pentru 2020. Berbecii isi schimba jobul in aprilie, Taurii au idei geniale abia in iulie

Anul 2020 se anunta plin de evenimente majore pe plan astral, astfel ca pentru unele zodii vor aparea noutati pe plan personal, precum o nunta sau nasterea unui copil, in timp ce pentru altele cariera primeaza.

Cristian Busoi (PNL): Bugetul Romaniei pentru 2020 este bugetul adevarului, al curajului si al asumarii. in Sanatate, vom avea bani in plus fata de bugetul adoptat in 2019

Bugetul Romaniei pentru 2020 este bugetul adevarului, al curajului si al asumarii sustine europarlamentaul PNL Cristian Busoi,responsabil al Comisiei de Mediu si Sanatate din P. pentru relatia cu.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )