Libnet.ro
UNICEF

01:05

7 argumente pentru care wageledgrowth trebuie sa continue. Despre salariul minim

Adevărul Adevărul,
7 argumente pentru care wageledgrowth trebuie sa continue. Despre salariul minim

Romania nu trebuie sa ramana o economie low cost in ceea ce priveste forta de munca. Romania trebuie sa iasa din cercul vicios al salariilor mici prin implementarea in continuare a strategiei wageledgrowth. Salariul minim trebuie sa asigure un nivel de trai decent. continuă pe Adevărul

Motivul pentru care masinile pentru Rabla nu mai sunt acceptate fara ITP

Cornel Brezuica, presedintele Administratiei Fondului pentru Mediu, a spus motivele pentru care masinile care nu vor avea ITP valabil inspectia tehnica periodica) nu vor mai putea fi date la Rabla de la 1 ianuarie 2019.

Pilda zilei, cu Lidia Fecioru. Oamenii mereu vor gasi o chichita pentru care sa nu te suporte

Lidia Fecioru a prezentat in emisiunea Adevaruri Ascunse pilda zilei. Sa nu uitam ca indiferent cat de bun ai fi, oamenii mereu vor gasi o chichita pentru care sa nu te.

TRAGEDIE pentru toti PENSIONARII: Trebuie sa iti cauti un sponsor ca sa mai speri sa-ti primesti BANII!

Legislatorii polonezi au aprobat un plan de a continua programele de pensii facultative, sponsorizate de angajatori ca noua optiune a cetatenilor de a economisi pentru pensie. Noul sistem ar urma sa intre in.

Adevaruri ascunse. Care sunt lucrurile pe care nu trebuie sa le spunem in relatia de cuplu

Lidia Fecioru a prezentat la Adevaruri ascunse o lista cu lucruri pe care nu trebuie sa le spunem niciodata partenerului de viata. Nu spunem niciodata ca partenerul sau partenera seamana cu unul.

Motivele pentru care ar trebui sa ai un site web pentru afacerea ta

In prezent este greu de crezut ca mai exista firme sau companii care nu au un site web. Sondajele arata ca mai mult de 60-70% dintre companiile din unele tari europene au propriul site web. Un site web este.

Copiii sunt victime n 1 din 3 accidente cu pietoni. Motivul pentru care trecerile de pietoni din zona scolilor sunt un real pericol

Aproape intr-o treime din accidentele cu pietoni sunt implicati copii, probabilitatea de deces in cazul in care impactul are loc la o viteza a vehiculului de 50 km/h fiind aproape 90%, se arata in Buletinul sigurantei rutiere, publicat de Politia Romana.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2349 seconds )