Libnet.ro
UNICEF

10:30

Care este salariul mediu necesar unui credit ipotecar la CEC Bank

Adevărul Adevărul,
Care este salariul mediu necesar unui credit ipotecar la CEC Bank

Bogdan Neacsu, CEO-ul CEC Bank, a oferit, intr-un interviu acordat HotNews o serie de detalii privind salariul mediu al celor care acceseaza credite ipotecare. continuă pe Adevărul

Oscar 2020: Care este filmul preferat al lui Cristian Tudor Popescu. Cum vede celelalte productii

In aceasta noapte romanii pot afla care este cel mai bun film, cel mai bun actor, regizor, la Gala Premiilor OSCAR, la cea de-a 92-a editie, la Los Angeles. Asa cum ne-a obisnuit, ca in fiecare an, Cristian Tudor Popescu are preferati, la toate categoriile prezente dar si predictii, personale asupra marilor castigatori, din aceasta .

Care este relatia dintre Simona Halep si Darren Cahill, dupa eliminarea de la Australian Open. Trebuie sa taca!

Ce s-a intamplat intre Simona Halep jucatoarea clasata pe locul doi in clasamentul WTA si antrenorul sau? Aceasta a rafunit dupa infrangerea de la Australian Open. Relatia dintre Halep si Cahill, dupa eliminarea de la Australian Open Relatia dintre cea mai buna tenismena din Romania si antrenorul sau este una foarte stansa. Antrenorul australian sustine .

Subiectele zilei: Tragediile nu ne-au invatat nimic. Care este situatia spitalelor pentru arsi din tara; Confesiunea artistei japoneze care traieste de 20 de ani in Romania; Scrutinul irlandez: Irlanda unita, Regatul Unit dezbinat?

Diferenta uriasa intre sistemul de sanatate din Romania si cel din Italia. Cum este tratat un pacient cu cancer. O industrie de miliarde de dolari. Cati turisti mai suporta Alpii austrieci?.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )