Libnet.ro
UNICEF

01:05

CATI BANI primesc parintii care au dreptul sa stea acasa cu copiii pe timpul crizei provocate de coronavirus

B1 B1,
CATI BANI primesc parintii care au dreptul sa stea acasa cu copiii pe timpul crizei provocate de coronavirus

Parintii care vor sta acasa pentru a-si supraveghea copiii cat timp scolile sunt inchide din cauza pandemiei de coronavirus vor fi platiti cu 75% din salariul de baza, dar nu mai mult de 75% din castigul. continuă pe B1

Business report: Cati bani primesc parintii care au dreptul sa stea acasa cu copiii in criza coronavirus; Planul bancilor pentru explozia Covid-19; Cel mai bun serviciu romanesc la export se lupta cu legislatia UE pentru a ramane competitiv in UE

Libertatea: Cati bani primesc parintii care au dreptul sa stea acasa cu copiii in criza coronavirus * Economica. net: Planul bancilor pentru explozia Covid-19 * Curs de Guvernare: Cel mai bun serviciu romanesc la export se lupta cu legislatia UE pentru a ramane competitiv in UE.

Cati bani a scos acum din cont Bobita din Las Fierbinti, de teama crizei. Adrian Vancica l-a dat de gol pe Bobonete

Astazi e ziua lui Adrain Vancica si si-a sarbatorit ziua de nastere acasa, cu prietenii virtuali. Actorul care il interpreteaza pe Celentano in Las Fierbinti a amplinit frumoasa varsta de 43 de ani. Cati bani a scos acum din cont Bobita din Las Fierbinti, de teama crizei Unul dintre cei care au tinut sa-i faca .

Ce se intampla cu salariile profesorilor care sunt nevoiti sa stea acasa in aceasta perioada. Anuntul ministerului

Ministerul Educatiei, prin vocea ministrului Monica Anisie, incearca sa faca un pic de lumina si in ceea ce privesc salariile profesorilor care, in situatia data, sunt obligati ca, pana dupa sarbatorile pascale, sa stea acasa. Ce se intampla cu salariile profesorilor care sunt nevoiti sa stea acasa in aceasta perioada Dupa ce Ministrul Educatiei, Monica .

CORONAVIRUS |Persoanele peste 70 de ani, rugate de stea acasa pentru 4 luni, in Marea Britanie

Pentru a evita trasmiterea noului coronavirus, toate persoanele cu varsta de 70 de ani si peste din Marea Britanie vor fi sfatuite sa stea acasa in saptamanile urmatoare, a informat, duminica, secretarul.

Cat a ajuns sa coste un kilogram de cartofi. Iata cati bani cer comerciantii

Starea de urgenta in care se afla Romania, din cauza crizei coronavirusului a scumpit preturile in magazine si hipermarketuri. Jurnalista Ionela Arcanu a postat pe pagina de Facebook o imagine mai mult decat graitoare. Un kilogram de cartofi a ajuns sa coste mult, dar acesta este cazul mai multor produse alimentare. Cat a ajuns sa .

Simona Halep doneaza pentru echipamente medicale. Cati bani va oferi

Atunci cand oamenii sunt in situatii grele, sunt cele mai bune momente ca sa-si arate compasiunea si suportul pentru cei din jur. Printre acestia se numara si sportiva romanca, Simona Halep. Simona Halep doneaza pentru echipamente medicale in aceasta dimineata, pe contul sau de facebook, Simona Halep a decis sa anunte ca va dona o .

Cati bani i-a dat Alex Bodi Biancai Dragusanu, pentru a nu-l denunta la politie. Chiar ea a recunoscut

Divortul Biancai Dragusanu de Alex Bodi e o poveste despre cum sa-ti tai venele fara sa-ti tai venele si despre cum sa-ti bati corect nevasta in masina. Bianca Dragusanu rupe tacerea. De fapt, tacerea n-a fost niciodata acolo. E doar o figura de stil. Ce pret are bataia pentru Alex Bodi Dupa ce si-a socat .

Care sunt parintii care nu pot beneficia de plata zilelor libere pentru supravegherea copiilor

Guvernul a aprobat modul de acordare a zilelor libere pentru parintii care isi supravegheaza copiii pana in 12 ani, cand cursurile sunt suspendate sau scolile inchise.

Consultant fiscal: Parintii nevoiti sa stea acasa cu copiii pentru ca s-au inchis scolile nu pot fi platiti. Care sunt motivele

Angajatorii nu pot face formalitatile necesare platii zilelor libere ale parintilor sub 12 ani, nevoiti sa ii supravegheze pentru ca s-au inchis scolile si gradinitele, a declarat pentru Adevarul consultantul fiscal Adrian Benta.

FOTO VIDEO Cumparaturi in vremea coronavirusului: cum ii facem pe bunici sa stea acasa. Experimentul Adevarul la Cluj

Daca te uiti pe geam, vezi doar batrani care se plimba, a constatat unul dintre voluntarii initiativei civice Va ajutam din Cluj, care are ca scop evitarea raspandirii coronavirusului la persoanele in varsta. Acelasi lucru l-au constatat si reporterii Adevarul la o scurta iesire in oras. Psihologul Daniel David ne-a explicat cum putem sa tinem persoanele in varsta acasa.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2305 seconds )