Libnet.ro
UNICEF

20:00

Coronavirus Romania: Dan Sucu inchide toate magazinele Mobexpert pe o perioada nedeterminata

Hotnews Hotnews,
 Coronavirus Romania: Dan Sucu inchide toate magazinele Mobexpert pe o perioada nedeterminata

In contextul epidemiei de coronavirus din Romania, conducerea Grupului Mobexpert a decis intreruperea activitatii pe termen nedeterminat. Magazinele vor fi inchise incepand de joi, 19 martie. Activitatea logistica a grupului va fi intrerupta incepand de sambata, 21 martie. Hotararea ii vizeaza pe toti cei 2. 400 de angajati ai grupului. in perioada intreruperii activitatii, Mobexpert va achita catre angajati, din fonduri proprii, o indemnizatie in valoare de 75% din salariul de baza corespunzator locului de munca ocupat, pana la depasirea situatiei critice, au anuntat oficialii companiei. continuă pe Hotnews

Coronavirus Romania: Dan Sucu inchide toate magazinele Mobexpert pe o perioada nedeterminata

In contextul epidemiei de coronavirus din Romania, conducerea Grupului Mobexpert a decis intreruperea activitatii pe termen nedeterminat. Magazinele vor fi inchise incepand de joi, 19 martie. Activitatea logistica a grupului va fi intrerupta incepand de sambata, 21 martie. Hotararea ii vizeaza pe toti cei 2. 400 de angajati ai grupului. in perioada intreruperii activitatii, Mobexpert va achita catre angajati, din fonduri proprii, o indemnizatie in valoare de 75% din salariul de baza corespunzator locului de munca ocupat, pana la depasirea situatiei critice, au anuntat oficialii companiei.

CORONAVIRUS: Mobexpert inchide toate magazinele si activitatea logistica, pe o perioada nedeterminata

Mobexpert, companie detinuta de omul de afaceri Dan Sucu, a anuntat duminica intreruperea activitatii magazinelor, precum si sistarea activitatii logistice, pe o perioada nedeterminata, din cauza crizei coronavirus.

CoronaBizSurvivor: APPLE isi va inchide toate MAGAZINELE

Compania americana Apple a anuntat printr-un comunicat ca inchide magazinele din toata lumea, cu exceptia Chinei, pana pe 27 martie, pentru a preveni raspandirea coronavirusului.

Decizie fara precedent. Mobexpert inchide toate magazinele, pentru prima data in 27 de ani

Mobexpert va inchide toate magazinele pe o perioada nedeterminata, pentru prima data in 27 de ani, din cauza epidemiei de coronavirus, a anuntat duminica Dan Sucu, proprietarul companiei.

Proprietarul Zara inchide temporar toate magazinele sale din Spania

Cel mai mare retailer de imbracaminte din lume, Inditex, inchide temporar, incepand de sambata, toate magazinele sale din Spania, a anuntat Europa Press, citand surse din interiorul grupului spaniol, transmite Reuters.

Renault inchide toate fabricile din Franta incepand de azi. Ce se va intampla cu fabrica de la Mioveni

Renault va inchide toate fabricile din Franta incepand de astazi in contextul in care sectorul auto european se chinuie sa tina liniile pornite in fabrici, pe fondul impactului economic generat de coronavirus.

Toate magazinele Carrefour au afisat acest anunt. Ce se va intampla cu clientii, de azi

Grupul Carrefour se numara printre lanturile de supermarketuri luate cu asalt in aceasta perioada de criza, motiv pentru care a fost adoptata o serie de masuri interne de urgenta, pentru binele populatiei. Pentru a fi cat se poate de vizibili si transparenti, angajatii au semnalizat masurile luate atat in magazine, cat si pe internet. Ce .

Spania va inchide toate restaurantele, scolile si universitatile

Guvernul Spaniei a anuntat astazi ca va lua masuri si va inchide toate restaurantele, barurile, scolile si universitatile ca parte a starii de urgente nationale ce va dura doua saptamani, transmite CNBC.

Coronavirus: Nicusor Dan, in izolare la domiciliu dupa ce a participat la sedinta cu senatorul Vergil Chitac La acea reuniune PNL i-a validat candidatura la locale lui Nicusor Dan

Nicusor Dan anunta ca s-a izolat la domiciliu impreuna cu familia sa pana la aflarea rezultatului testului pentru COVID-19, dupa ce a participat la sedinta Biroului Politic National al PNL la care a fost prezent si senatorul Vergil Chitac, confirmat cu coronavirus. La acea sedinta, PNL a validat candidatura lui Nicusor Dan la Primaria Capitalei.

Coronavirus: Romania autorizeaza livrarea de medicamente pentru spitalale din Republica Moldova

Romania va da curs solicitarii Republicii Moldova privind autorizarea livrarii unor medicamente care pot fi achizitionate din tara noastra pentru asigurarea necesarului de medicamente in spitalale publice, in contextul sistarii exportului de medicamente de catre Romania dupa instituirea codului rosu de risc de infectie cu noul coronavirus.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )