Libnet.ro
UNICEF

07:30

Cum supravietuiesti in Romania cu salariul minim [INFOGRAFICE]

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cum supravietuiesti in Romania cu salariul minim [INFOGRAFICE]

La inceputul fiecarui an, in majoritatea tarilor este actualizata valoarea salariului minim pe economie. Conceptul salariului minim pe economie nu este insa prezent in toate tarile: nu vom gasi granita de jos in tarile scandinave, in Italia, Elvetia. continuă pe Wall-Street Ro

Salariul minim 2019 Ciudatenii provocate de salariul minim n constructii

Salariul minim de 3. 000 lei brut in sectorul constructiilor produce unele ciudatenii. Nu stim daca Ordonanta lacomiei 114 a fost gandita asa in mod intentionat. Pare mai degraba o eroare de formulare. Pe langa problemele care apar in practica, trebuie luat in considerare faptul ca statul a intervenit in piata stabilind un nivel al salariului minim pe un anumit sector.

Firmele mici de constructii, puse la pamant. Cum comenteaza administratorii salariul minim de 3.000 de lei

Sectorul constructiilor este unul din cele mai lovite de modificarile legislative de la inceputul acestui an. in special firmele mici sunt cele care vor avea cel mai mult de suferit din cauza obligatiei de a mari salariile minime. Cativa administratori de astfel de firme au explicat situatia.

Cat castiga un sofer in Romania? Salariul poate incepe de la 1.900 de lei net

Salariul unui sofer porneste in Romania de la 1. 900 de lei net, adica banii pe care ii ia in mana, in vreme conducatorii de TIR sau de camion pornesc de la o baza mai mare, de 2. 500 de lei net pe.

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.204 seconds )