Libnet.ro
UNICEF

01:05

Florin Citu: Ceea ce este acum la CEC Bank si la EximBank sunt sinecuri

Hotnews Hotnews,
 Florin Citu: Ceea ce este acum la CEC Bank si la EximBank sunt sinecuri

Ministrul interimar al Finantelor, Florin Citu, a declarat, miercuri seara, ca este inadmisibil ca presedintele CA de la CEC Bank sa aiba salariul de trei ori mai mare decat presedintele Romaniei. Ceea ce acum acum este la CEC Bank si la EximBank sunt sinecuri, a mai spus Citu. continuă pe Hotnews

Citu: CE va accepta traiectoria de reducere a deficitului. Vom reveni sub 3% in 2022

Ministrul interimar al Finantelor, Florin Citu, a declarat, miercuri seara, ca executivul comunitar va accepta traiectoria graduala de reducere a deficitului, propusa de Romania. Acesta a precizat ca, potrivit strategiei bugetare, deficitul va reveni sub 3% in 2022. Din discutiile purtate cu Comisia Europeana, executivul comunitar va accepta traiectoria graduala de reducere a deficitului bugetar propusa de Romania in strategia fiscal-bugetara 2020-2022, a declarat, miercuri seara, Florin Citu, ministrul interimar al Finantelor. Florin Citu: Ceea ce este acum la CEC Bank si la EximBank sunt sinecuri .

Florin Citu, dupa ce PSD a anuntat ca nu participa la votul pentru investirea Guvernului: Este ticalosie, marsavie ceea ce fac

Ministrul interimar al Finantelor, Florin Citu, a afirmat, miercuri seara, ca PSD se joaca cu viitorul romanilor, refuzand sa participe la votul pentru investirea Guvernului Orban II. Este ticalosie, marsavie ceea ce fac. Nu poti sa dai jos un guvern si apoi sa spui ca nu vii sa votezi in Parlament, a spus Citu.

CEC Bank lanseaza Contul de Economii in lei dedicat clientilor persoane juridice

CEC Bank, lanseaza contul de economii in lei pentru clientii persoane juridice, prin intermediul caruia acestia au posibilitatea de a face oricand depuneri cu dobanzi bonificate sau retrageri, conform unui comunicat remis Redactiei noastre.

CEC Bank a lansat contul de economii pentru firme. Ce dobanzi va plati

CEC Bank a lansat contul de economii in lei pentru clientii persoane juridice, prin intermediul caruia acestia au posibilitatea de a face oricand depuneri cu dobanzi bonificate sau retrageri.

Florin Citu a picat, din nou, la audierile din Parlament

Ministrul Florin Citu a primit aviz nefavorabil la audierile din comisiile reunite de specialitate. Controversatul ministru al Finantelor este unul dintre ministrii cu care Ludovic Orban a revenit in Parlament, dupa ce presedintele Klaus Iohannis l-a desemnat tot pe el premier.

Florin Citu, audiat in Parlament: Banii pentru cresterea pensiilor sunt in buget

Ministrul propus al Finantelor Publice, Florin Citu este audiat, luni, in comisii, pentru investirea.

FLORIN CITU: Banii pentru cresterea pensiilor sunt in buget

ACTUALIZARE - Florin Citu, ministrul propus pentru Finante, a primit aviz de respingere din partea comisiilor reunite de buget-finante ale Parlamentului, dupa o audiere de aproape trei ore si presarata cu multe discutii tensionate si ironii. Au fost 18 voturi pentru si 18 impotriva. --- * ACTUALIZARE - Florin Citu: Am ales un ritm gradual de reducere a deficitului pentru a trece de la o politica fiscala prociclica la una anticiclica. E un plan credibil. Referitor la cheltuieli, nu e nimic suplimentar, e legislatia in vigoare. Ce am putut am oprit: am inghetat indemnizatiile, veniturile demnitarilor, dar Parlamentul ne submineaza. --- * ACTUALIZARE - Claudiu Nasui USR) catre Florin Citu: Odata ce ati devenit ministru, nu ati mai facut lucruri promise. Cel mai grav e aceasta crestere a deficitului. Stiu ca e moartea pasiunii sa vorbesti despre deficit, dar el va avea un impact major asupra Romaniei.

Florin Citu a primit aviz de respingere in urma audierii din Parlament (VIDEO)

UPDATE:Florin Citu a primit aviz de respingere in urma audierii din comisiile reunite de finante ale Parlamentului. Florin Citu, ministrul propus pentru portofoliul Finantelor, Florin Citu, a fost.

Florin Citu, aviz negativ in Comisiile Parlamentare

ACTUALIZARE - Florin Citu, ministrul propus pentru Finante, a primit aviz de respingere din partea comisiilor reunite de buget-finante ale Parlamentului, dupa o audiere de aproape trei ore si presarata cu multe discutii tensionate si ironii. Au fost 18 voturi pentru si 18 impotriva. --- * ACTUALIZARE - Florin Citu: Am ales un ritm gradual de reducere a deficitului pentru a trece de la o politica fiscala prociclica la una anticiclica. E un plan credibil. Referitor la cheltuieli, nu e nimic suplimentar, e legislatia in vigoare. Ce am putut am oprit: am inghetat indemnizatiile, veniturile demnitarilor, dar Parlamentul ne submineaza.

Florin Citu: Acceptam Comisie de ancheta in Parlament; venim cu documentele in care fostul Guvern vorbea despre pericolul de a depasi deficitul de 3%. Au promis masuri si nu le-au luat

Florin Citu, ministrul interimar al Finantelor, a spus ca accepta Comisie de ancheta in Parlament in care sa prezinte toate documentele intocmite de fostul guvern care vorbeau despre pericolul de a depasi deficitul 3%.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2546 seconds )