Libnet.ro
UNICEF

18:15

Ministrul Muncii afirma ca vineri va fi aprobat salariul minim. Cand va intra cresterea in vigoare si ce spune despre pensii

Adevărul Adevărul,
Ministrul Muncii afirma ca vineri va fi aprobat salariul minim. Cand va intra cresterea in vigoare si ce spune despre pensii

Cresterea salariului minim pe economie va fi aprobata vineri, in sedinta de Guvern, a afirmat astazi ministrul Muncii, Marius Budai, dand totodata asigurari ca nu exista probleme in ceea ce priveste plata pensiilor din sistemul public. continuă pe Adevărul

Ministrul Muncii: Guvernul va aproba cresterea salariului minim n sedinta de vineri. Pensiile vor fi platite la timp

Majorarea salariului minim pe economie va fi discutata si aprobata in sedinta de guvern de vineri, urmand sa intre in vigoare de la 1 ianuarie, a precizat ministrul Muncii Marius Budai.

MARIUS BUDAI: Salariul minim pe economie va fi aprobat vineri

Ministrul Muncii, Marius Budai, a afirmat, astazi, ca vineri va fi aprobat, in Guvern, cuantumul salariului minim care va intra in vigoare, cel mai probabil, de la 1 ianuarie.

Ministrul Muncii anunta cand va intra in vigoare noul salariu minim pe economie

Ministrul Muncii, Marius Budai, a afirmat, luni, ca vineri va fi aprobat in Guvern cuantumul salariului minim care va intra in vigoare, cel mai probabil, de la 1 ianuarie. Budai da asigurari ca nu exista.

Ministrul Muncii, Marius Budai: Rog sectorul privat sa se gndeasca si mai mult la investitia n oameni

Ministrul Muncii si Justitiei Sociale, Marius Budai, a afirmat, sambata, ca sustine proiectul de majorare a salariului minim pe economie la 2. 080 de lei, el lansand un apel si la sectorul privat sa investeasca in oameni, relateaza Agerpres.

Ministrul Muncii a facut un apel la sectorul privat sa investeasca in oameni

Ministrul Muncii si Justitiei Sociale, Marius Budai, a afirmat, sambata, ca sustine proiectul de majorare a salariului minim pe economie la 2. 080 de lei, el lansand un apel si la sectorul privat sa investeasca in oameni.

Maduro creste salariul minim din Venezuela cu alte 150 de procente

Presedintele socialist al Venezuelei a crescut joi salariul minim cu 150% pentru a combate ceea ce el numeste efectele unui razboi economic condus de Statele Unite. Maduro l-a comparat pe Donald Trump, presedintele american, cu Adolf Hitler, potrivit abc News.

Ministrul Muncii: Pensiile recalculate intra in plata din 1 octombrie 2018, indiferent cand se va termina de calculat ultimul dosar

Ministrul Muncii, Marius Budai, a declarat ca punerea in plata a pensiilor recalculate se va face incepand cu 1 octombrie 2018, indiferent cand se va termina de recalculat ultimul dosar. Vor primi in.

Ministrul Muncii da asigurari: Sunt bani pentru majorarea pensiilor, dar si pentru plata actuala a pensiilor

Ministrul Muncii, Marius Budai, sustine ca exista bani pentru majorarea pensiilor, dar si pentru plata actuala a pensiilor, precizand ca nici o pensie nu va scadea dupa intrarea in vigoare a noii legi. El a ma.

Ministrul Muncii, Marius Budai: PSD mai bine pleaca de la guvernare dect sa scada pensiile

Ministrul Muncii, Marius Budai, a criticat declaratiile lansate in spatiul public potrivit carora nu mai sunt bani pentru plata pensiilor sau chiar pentru majorarea acestora si a subliniat ca PSD, formatiunea politica din care face parte, mai bine pleaca de la guvernare decat sa scada pensiile, relateaza Mediafax.

ştiri din Economie

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )