Libnet.ro
UNICEF

13:45

Olguta Vasilescu: Salariul minim creste de la 1 noiembrie. Diferentiere in functie de studii sau vechime

Adevărul Adevărul,
Olguta Vasilescu: Salariul minim creste de la 1 noiembrie. Diferentiere in functie de studii sau vechime

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a anuntat ca salariul minim pe economie creste de la 1 noiembrie, anul acesta, si nu de la 1 ianuarie 2019, cum era initial programat. De asemenea, salariul minim va fi diferentiat in functie de studii si vechime. continuă pe Adevărul

DOCUMENT Salariul minim creste de la 1 noiembrie. Olguta Vasilescu: Diferentiere in functie de studii sau vechime

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a anuntat ca salariul minim pe economie creste de la 1 noiembrie, anul acesta, si nu de la 1 ianuarie 2019, cum era initial programat. De asemenea, salariul minim va fi diferentiat in functie de studii si vechime.

DOCUMENT Salariul minim creste de la 1 noiembrie.Olguta Vasilescu: Diferentiere in functie de studii sau vechime

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a anuntat ca salariul minim pe economie creste de la 1 noiembrie anul acesta, si nu de la 1 ianuarie 2019, cum era initial programat. De asemenea, salariul minim va fi diferentiat in functie de studii sau vechime: 2. 080 lei salariul minim brut pe tara si 2. 350 lei salariul minim pentru angajatii cu studii superioare sau pentru angajatii cu 15 ani vechime.

Salariul minim creste din nou la 1 ianuarie! Cat conteaza pentru investitorii straini?

Romania risca sa devina mai putin interesanta pentru investitorii straini in urmatorii ani, in contextul cresterii salariului minim, dar si a scaderii fortei de munca disponibile, a declarat la o intalnire cu presa economica Claudia Sofianu, Partener.

Salariul minim ar putea creste de la 1 noiembrie 2018, nu de la 1 ianuarie 2019, sustine ministrul Muncii, chiar in contextul temerilor privind inghetarea salariilor (FOTO)

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a anuntat ca Guvernul ar putea creste salariul minim brut pe economie la 2080 de leide la 1 noiembrie 2018, in loc de 1 ianuarie 2019. Anuntul vine dupa ce.

Haos in Guvern: Olguta Vasilescu insista sa le promita bugetarilor mariri de salarii, desi Eugen Teodorovici vrea inghetarea acestora

Ministrul Muncii, Olguta Vasilescu, insista ca in 2019 va fi aplicata Legea salarizarii cum a fost publicata ea in Monitorul Oficial, desi ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a scris Comisiei Europene ca.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )