Libnet.ro
UNICEF

00:07

Platforma care iti arata unde se duc banii pe care ti-i ia statul din salariu

Adevărul Adevărul,
Platforma care iti arata unde se duc banii pe care ti-i ia statul din salariu

Societatea pentru Libertate Individuala SoLib) a lansat Open Budget 2019, platforma care traduce bugetul de stat pe anul 2019. Introdu pe aceasta platforma salariul net pe care il incasezi in acest moment si vei vedea cati bani plateste angajatorul la stat in contul tau si ce face statul cu acei bani. continuă pe Adevărul

Bunastarea cetatenilor UE a evoluat diferit in ultimii 17 ani. Vezi graficul care iti arata cine a castigat si cine a pierdut din nivelul de trai europeni.

Luxemburgul ramane Luxemburg. Greu de batut la capitolul PIB/locuitor. A fost primul in 2001, a ramas primul si in 2017, potrivit datelor furnizate de Institutul National de Statistica, cu privire la evolutia PIB/capita in UE. Romania a urcat de pe ultimul loc pe antepenultimul, reusind sa devanseze Bulgaria si Croatia. Vezi mai jos graficul cu evolutia in ultimii 17 ani a bunastarii locuitorilor europeni.

Business report: Pe ce se duc banii unei gospodarii din Romania; Cat petrol importa Romania, de unde si la ce pret; Aurul Romaniei despre ce valori vorbim

Primaria Craiova a scos la licitatie achizitia a 35 de autobuze urbane noi dintr-un imprumut BERD de 15 milioane euro. Potrivit Primariei Craiova, data de. Metrou si tren metropolitan la Cluj. Primele demersuri concrete. Cluj-Napoca ar putea avea metrou, dar si un tren metropolitan care sa.

Pe ce se duc banii unei gospodarii din Romania: peste 30% pe mancare si bautura, sub 1% pe educatie

Peste treime din cheltuielile unei gospodarii din Romania se duc pe mancare, bautura si tigari, in timp ce sub 1% merg catre educatie, arata datele publicate vineri de Institutul National de Statistica INS).

DIETA. Bautura geniala care iti scoate toxinele din sange. Cum se prepara

Aceasta bautura sanatoasa are proprietati de detoxifiere a sangelui. Este delicioasa. Sfecla este folosita in multe diete de tip de detox. Contine fier, potasiu si antioxidanti, precum si fitonutrienti, care ajuta la .

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )