Libnet.ro
UNICEF

12:15

Salariul mediu net a scazut cu cativa lei in februarie. Ce profesionisti primesc 6.700 lei net

Adevărul Adevărul,
Salariul mediu net a scazut cu cativa lei in februarie. Ce profesionisti primesc 6.700 lei net

In februarie, castigul salarial mediu nominal net a fost de 2. 933 lei, in crestere fata de aceeasi luna a anului trecut +17,9%), dar in scadere fata de luna precedenta cu 3 lei -0,1%), arata datele INS. in ianuarie, castigul salarial mediu net a crescut, nominal, cu 18,2% fata de aceeasi luna a anului anterior, la 2. 936 lei, iar cresterea reala, in raport cu evolutia preturilor de consum, a fost de 14,4%. continuă pe Adevărul

SALARIU MEDIU NET. Ce s-a intamplat cu salariul mediu net in luna februarie

Castigul salarial mediu nominal net a scazut la 2. 933 lei in luna februarie a acestui an, mai putin cu 3 lei -0,1%) fata de luna precedenta, in conditiile in care castigul salarial.

IN FEBRUARIE: Castigul salarial mediu net a crescut cu 17,9%

Castigul salarial mediu net a crescut in februarie, nominal, cu 17,9% fata de aceeasi luna a anului anterior, la 2. 933 lei, iar cresterea reala, in raport cu evolutia preturilor de consum, a fost de 13,6%, ritm scazut fata de cel inregistrat in ianuarie, potrivit datelor transmise, astazi, de Institutul National de Statistica INS).

Topul cresterilor salariale: veniturile in constructii au sarit cel mai mult in ultimul an, iar IT-istii raman angajatii cel mai bine platiti / Evolutia salariilor stat vs. privat

Salariile celor din constructii si din domenii conexe constructiilor au urcat in februarie cu peste 40% in ritm anual, potrivit datelor transmise luni de reprezentantii Institutului National de Statistica. Urmatoarele cele mai mari cresteri le au salariatii din invatamant si Sanatate, unde cresterile depasesc 30%. Salariul mediu net din februarie a fost de 2. 933 de lei.

Domeniile cu cele mai mari cresteri salariale in februarie

Salariile celor din constructii si din domenii conexe constructiilor au urcat in februarie cu peste 40% in ritm anual, potrivit datelor transmise luni de reprezentantii Institutului National de Statistica. Urmatoarele cele mai mari cresteri le au salariatii din invatamant si Sanatate, unde cresterile depasesc 30%. Salariul mediu net din februarie a fost de 2933 d elei.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )