Libnet.ro
UNICEF

05:00

Salariul minim creste din nou la 1 ianuarie! Cat conteaza pentru investitorii straini?

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Salariul minim creste din nou la 1 ianuarie! Cat conteaza pentru investitorii straini?

Romania risca sa devina mai putin interesanta pentru investitorii straini in urmatorii ani, in contextul cresterii salariului minim, dar si a scaderii fortei de munca disponibile, a declarat la o intalnire cu presa economica Claudia Sofianu, Partener. continuă pe Wall-Street Ro

CUTREMUR monden! IRINEL COLUMBEANU, din nou cu iubita tinerica! Dezvaluiri incendiare din PALATUL de la IZVORANI

Celebrul afacerist Irinel Columbeanu s-a impacat cu tanara Oana Cojocaru. Cei doi s-au afisat din nou impreuna la un eveniment monden. Milionarul de la Izvorani s-a indragostit lulea, la inceputul.

MECIUL SECOLULUI: Floyd Mayweather, din nou in ring! Duel pe viata si pe moarte

Floyd Mayweather a acceptat provocarea lansata de campionul rus de arte martiale mixte Habib Nurmagomedov si va urca din nou in ring. Provocarea lui Nurmagomedov a venit prin intermediul unui mesaj video difuzat p.

Lumea muzicii, din nou in doliu! A murit la 44 de ani

Este din noudoliuin lumea muzicii! Un cunoscut chitarist s-a stins din viata la varsta de 44 de ani. Membrul trupei All That Remains a fost gasit fara suflare. Oli Herbert a murit la varsta de.

Dan Nica, un vizionar ntr-ale cercetarii stiintifice, coleg cu dna Dancila n PE, loveste din nou!

Saptamana trecuta dl Dan Nica a recidivat in PE, suparat tare pe chinezi, care, pare-se, ne fura banii din programele de cercetare finantate de UE si se fac apoi nevazuti. Doamnele si domnii finuti de la ERC [. ] i-au trantit insa in fata cifrele: din totalul de 8. 564 de granturi acordate, doar 34 au fost castigate de chinezi. Reactiile din PE nu s-au lasat asteptate. Astfel, vicepresedintele Comisiei Parlamentare pentru Industrie, Cercetare si Energie, dl Hans-Olaf Henkel, a spus despre propunerile romanului ca sunt ridicole, catalogandu-le ca o abordare masochista a politicii stiintei.

Julian Assange, fondatorul WikiLeaks, are din nou acces la internet

Ecuadorul i-a restabilit partial accesul la Internet fondatorului WikiLeaks, Julian Assange, care s-a refugiat de peste sase ani in ambasada ecuadoriana din Londra, transmite Reuters. Informatia a fost anuntata independent de WikiLeaks si de avocatul lui Assange, conform site-ului agentiei Agerpres.

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )