Libnet.ro
UNICEF

12:00

Sporurile pentru conditii de munca vatamatoare, platite angajatilor Curtii de Conturi si Consiliului Concurentei

Adevărul Adevărul,
Sporurile pentru conditii de munca vatamatoare, platite angajatilor Curtii de Conturi si Consiliului Concurentei

Sporurile pentru conditii de munca vatamatoare au fost plafonate prin Legea privind unele masuri fiscal-bugetare, astfel incat procentul se aplica in raport cu salariul minim brut pe economie, nu la salariul brut al angajatului. continuă pe Adevărul

Angajatii Consiliului Concurentei si Curtii de Conturi vor primi spor de 25% din salariul minim pentru conditii de munca vatamatoare- prevederi din legea pe care Guvernul isi asuma raspunderea

Pentru conditii de munca vatamatoare, personalului Consiliului Concurentei i se acorda un spor de 25% din salariul de baza minim brut- pe tara garantat in plata in vigoare, corespunzator cu timpul efectiv lucrat in aceste conditii, se arata in proiectul de lege asupra privind unele masuri fiscal-bugetare, asupra caruia Guvernul Orban isi va asuma raspunderea. Aceeasi prevedere este valabila si in cazul angajatilor Curtii de Conturi.

Scade sporul pentru conditii vatamatoare pentru multi bugetari

Sporul pe care il primesc angajatii din sectorul bugetar pentru conditii vatamatoare a fost regandit, potrivit declaratiilor lui Ionel Danca, seful cancelariei primului ministru. HotNews. ro a scris despre idee in aceasta dimineata. Guvernul urmeaza ca pe acest proiect sa-si asume raspunderea in Parlament.

Sporul pentru conditii vatamatoare, primit de bugetari, s-ar putea reduce Varianta luata in calcul

Autoritatile lucreaza la reducerea sporului pentru conditii vatamatoare pe care il primesc angajatii bugetari, potrivit unor surse guvernamentale. O varianta luata in calcul este de 30% din salariul minim. Cu alte cuvinte, pentru multi reducerea va fi mare, avand in vedere ca acum iau 15% la nivelul salariului primit. Daca cineva are un salariu de 5. 000 de lei, de exemplu, acum primeste 750 lei.

BUGETUL DE STAT PENTRU 2020: Mai multi bani pentru Aparare, Munca si Justitie

Proiectul de buget pe 2020, publicat de Ministerul FInantelor, stabileste sume in plus de la buget pentru Aparare, Munca si Justitie, dar mai putini bani la Sanatate si Agricultura. Totodata, trei servicii secrete si Internele primesc mai multi bani, potrivit News. ro.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )