Libnet.ro
UNICEF

09:15

Statul incaseaza de trei ori mai multi bani din salariile romanilor decat acum cinci ani

Adevărul Adevărul,
Statul incaseaza de trei ori mai multi bani din salariile romanilor decat acum cinci ani

Daca in urma cu cinci ani, diferenta intre salariul brut si salariul net incasat de angajat era de numai 569 de lei, in noiembrie 2018 decalajul dintre brut si net a ajuns la 1. 866 de lei, scrie Revista Patronatelor. continuă pe Adevărul

PARADOXUL STOMATOLOGIEI! Romania are printre cei mai multi dentisti din UE, dar si cei mai multi cetateni cu probleme dentare

Romania exporta medici pe banda rulanta. Tara noastra este si printre statele UE cu cei mai multi medici stomatologi, dar si cei mai multi cetateni cu probleme dentare. O statistica EUROSTAT din 2016 arat.

Piata auto - Anul trecut au fost nmatriculate 473.000 de masini second-hand din import. Piata masinilor noi a crescut, dar este de trei ori mai mica dect cea SH

Anul trecut piata masinilor noi a crescut cu 23%, pana la peste 130. 000 de unitati, in timp ce piata masinilor second-hand din import a scazut cu 9%, totalizand 473. 000 de masini. Romanii au inmatriculat 36. 000 de masini Dacia noi, dar si 119. 000 de masini Volkswagen second-hand. Si marcile germane premium au fost la mare cautare, romanii aducand in tara peste 110. 000 de masini BMW, Audi si Mercedes second-hand.

O gaura neagra de zece ori mai mare decat Soarele a asimilat o stea. Ce s-a intamplat apoi e inca un mister pentru cei de la NASA

O gaura neagra uriasa aflata de 10. 000 de ani lumina distanta de Pamant a fost studiata de specialistii de la NASA. Gaura neagra J1820 este de zece ori mai mare decat Soarele nostru si isi schimba.

Dorel loveste din nou. Asa au fost surprinsi mai multi muncitori asfaltand o groapa. Imaginile au devenit virale - VIDEO

Asfaltare cu cantec la Oradea. Mai multi muncitori au fost filmati de catre un turist in timp ce astupau o groapa cu asfalt scos dintr-un sac de nailon si apoi l-au batatorit cu picioarele si o.

Cea mai periculoasa cursa din lume nu se dezminte: Raliul Dakar 2019 a provocat deja zeci de ACCIDENTE in primele 5 zile de la start (VIDEO)

Raliul Dakar, poate cel mai periculos raliu din lume, nu se dezminte nici in acest an. Desi editia din 2019 este cea mai scurta din istorie, cu doar 10 etape in Peru, cursa a provocat deja 87 de abandonuri pe.

Cea mai friguroasa noapte din Bucuresti, n aceasta iarna. S-au nregistrat -15 grade Celsius

In Capitala, meteorologii au inregistrat in noaptea de sambata spre duminica cea mai scazuta temperatura din aceasta iarna, respectiv minus 15 grade Celsius, au precizat, pentru Mediafax, reprezentantii Administratiei Nationale de Meteorologie.

Blocaj guvernamental: Cel mai lung shutdown din istoria SUA

Blocajul partial al administratiei americane, din cauza disputei intre Congres si presedintele Donald Trump, a intrat sambata in a 22-a zi si totodata in istorie: este cel mai lung shutdown din istoria Statelor Unite, transmite Reuters,.

Blocaj guvernamental: Cel mai lung shutdown din istoria SUA

Blocajul partial al administratiei americane, generat de cererea presedintelui Donald Trump ca membrii Congresului sa aprobe 5. 7 miliarde de dolari pentru finantarea zidului de la granitia cu Mexicul, a intrat in a 22-a zi, fiind cel mai lung shutdown din istoria Statelor Unite si fara perspectiva de a se incheia prea curand, transmite Reuters.

Cea mai grea iarna din Romania. Marele viscol din 1954 a ingrozit bucurestenii! Cum arata atunci Piata Universitatii - GALERIE FOTO

De-a lungul anilor, Romania s-a confruntat cu ierni mai aspre, cu ger si zapada viscolita. Dintre toate episoadele de viscol ce.

Imagini incredibile surprinse in Bacau. Mai multi calatori au impins autobuzul, dupa ce acesta a ramas blocat in zapada. Toata scena a fost filmata - VIDEO

Iarna in toata regula in aproape toata tara. Trei drumuri nationale au fost inchise. Calatorii din Bacau au fost nevoiti sa impinga un autobuz care a ramas blocat in zapada. Toata scena a fost film.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )