Libnet.ro
UNICEF

23:15

VIDEO Procedura de acordare a ajutorului pentru somajul tehnic a fost simplificata si extinsa la mai multe tipuri de angajatori Vor primi indemnizatie si cei cu drepturi de autor

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Procedura de acordare a ajutorului pentru somajul tehnic a fost simplificata si extinsa la mai multe tipuri de angajatori Vor primi indemnizatie si cei cu drepturi de autor

Ministrul muncii Violeta Alexandru a anuntat ca procedura de acordare a ajutorului de stat pentru somaj tehnic a fost simplificata printr-o ordonanta de urgenta aprobata joi. La randul sau, Ionel Danca, seful Cancelariei prim-ministrului, a spus ca ajutorul a fost extins pentru toate tipurile de companii si toti angajatii afectati de epidemia cu coronavirus. Au fost inclusi si cei care au contracte de drepturi de autor. Si acestia vor putea beneficia de o indemnizatie de pana la 75% din salariul mediu brut. De asemenea, au fost clarificate o serie de aspecte reclamate de angajatori si angajati. Vezi principalele prevederi. continuă pe Hotnews

Guvernul a modificat procedura pentru somajul tehnic: Nu mai este nevoie de certificatul pentru situatii de urgenta

Guvernul a modificat procedura pentru somajul tehnic, a anuntat vineri Ionel Danca, seful Cancelariei prim-ministrului, precizand ca nu mai este nevoie de certificatul pentru situatii de urgenta.

Ministrul Muncii promite ca statul va da companiilor banii pe somajul tehnic in 15 zile de la depunerea actelor

Procedurile privind acccesul companiilor la fondurile publice pentru somajul tehnic au fost simplificate, iar firmele vor primi banii in temen de 15 zile de la depunerea actelor la agentiile judetene pentru ocuparea fortei de munca.

Telefoane la AJOFM Mehedinti pentru informarea cetatenilor cu privire la somajul tehnic

AJOFM Mehedinti pune la dispozitie trei numere telefonice directe pentru informarea cetatenilor cu privire la somajul tehnic si o adresa de e-mail pentru transmiterea documentelor.

Violeta Alexandru, ministrul Muncii: Angajatorii nu trebuie sa avanseze de la ei platile pentru somaj tehnic. Se vor face direct de catre AJOFM (VIDEO)

Violeta Alexandru, ministrul Muncii, a precizat ca angajatoriinu trebuie sa avanseze de la ei platile pentru somaj tehnic. Fac precizarea, pentru clarificarea unor aspecte care au aparut in spat.

Totul despre somajul tehnic. ANOFM se pregateste pentru 1 milion de persoane. Cand si cum vor fi depuse cererile

Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM) este pregatita sa plateasca indemnizatii de somaj tehnic pentru un numar de pana la un milion de persoane, a declarat presedintele institutiei, Victor Picu, intr-un interviu pentru Agerpres.

Somajul tehnic: unde ne aflam dupa OUG 302020 si ce ar trebui revizuit si imbunatatit

Ini t iativa Guvernului de a sus t ine s i subven t iona de la bugetul de stat indemniza t iile de s omaj tehnic acordate salaria t ilor carora le sunt suspendate contractele de munca in condi t iile art. 52 1) c) din Codul Muncii.

Procedura pentru somaj tehnic platit de stat, pe OUG 30, ca urmare a pandemiei coronavirus COVID-19

Din informatiile oferite de Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM) si din actele normative in vigoare, StartupCafe. ro a schitat o procedura care ar urma sa fie efectuata de firmele romanesti care isi trimit angajatii in somaj tehnic cu plata indemnizatiei de la stat.

ANOFM va da bani pentru somaj tehnic la un milion de romani

Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM) este pregatita sa plateasca indemnizatii d.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )