Libnet.ro
UNICEF

09:00

ANALIZA Salariul minim din Romania ramane la coada UE

Adevărul Adevărul,
ANALIZA Salariul minim din Romania ramane la coada UE

Majorarea in fiecare an a salariului minim nu este de ajuns pentru ca Romania sa ajunga din urma celelalte state din Uniunea Europeana. continuă pe Adevărul

Este oficial ce se intampla cu salariul minim pe economie incepand cu data de 1 ianuarie 2020

In conditiile in care economia Romaniei este pe butuci si societatea romaneasca a ajuns o societate de consum,intrebarea este fireasca: cum reusesc guvernatii sa mareasca salariile si sa aloce bugetele ministerelor? Conform unor surse, bugetul pe anul 2020 a fost aprobat si urmeaza a fi asumat de Guvernul Orban in fata Parlamentului Romaniei. Salariul minim .

Bugetarii care au salariul minim inghetat in 2020

Salariul minim pe economie garantat in plata va creste de la 1 ianuarie pentru o mare parte dintre angajati, ramanand insa la acelasi nivel pentru o anumita categorie de bugetari.

Veste uriasa pentru parintii din Romania, chiar inainte de Craciun. Cati bani ar putea primi in plus pentru alocatiile copiilor

Veste uriasa pentru parintii din Romania, chiar inainte de Craciun! Alocatiile copiilor s-ar putea mari. Iata cat ar putea primi in plus, dupa ce Comisia de Munca din Camera Deputatilor a adoptat amendamentul depus de PSD? Alocatiie copiilor s-ar putea mari! Parintii din Romania au primit o veste extraordinara chiar inainte de Craciun. PSD s-a .

Veste proasta pentru soferii din Romania. Ce se intampla cu Autostrada Soarelui in urmatorii doi ani

Soferii din Romania mai primesc o veste proasta. Autostrada Soarelui se transforma in santier. Lucrarile de reparatie vor dura doi ani si vor costa 20 de milioane de euro. Pentru a nu ingreuna foarte mult circulatia autoturismelor, se va lucra pe sectoare restranse. Autostrada Soarelui se transforma in santier. Lucrarile vor dura doi ani Lucrarile .

Alex Benchea, primul alpinist nevazator din Romania, a cucerit varful Kilimanjaro (5.895 m)

Alex Benchea este primul alpinist nevazator din Romania care a escaladat varful Kilimanjaro din Africa, de 5895 de metri, la finalul unei expeditii incepute in 10 decembrie.

Biciclistii Glovo mai patrund intr-un oras din Romania

Startup-ul Glovo, prin care biciclistii fac un ban in plus livrand mancare de la restaurante, cu ajutorul unei aplicatii de mobil, mai adauga un oras din Romania in care opereaza.

BNR: Nivelul agregat al riscurilor sistemice la adresa stabilitatii financiare din Romania este in crestere

Nivelul agregat al riscurilor sistemice la adresa stabilitatii financiare din Romania este in crestere, similar evolutiilor pe plan global, potrivit Raportului asupra stabilitatii financiare, din decembrie 2019, elaborat de Banca Nationala.

Turda a devenit primul oras din Romania cu transport in comun exclusiv electric

Municipiul Turda a devenit, incepand de luni, primul oras din Romania in care transportul in comun se desfasoara cu autobuze exclusiv electrice.

Peste 2500 de medicamente ieftine au disparut din Romania. Producatorii de medicamente generice, apel urgent

Mai bine de 2500 de medicamente ieftine au disparut complet de pe piata din Romania. Presedintele Asociatiei Producatorilor de Medicamente Generice, Adrian Grecu, a explicat care sunt motivele.

Acuzatiile care vor zgudui showbiz-ul din Romania. Ce i-ar fi facut Calin Geambasu propriului copil, impreuna cu fosta iubita, Angelica Cadar

Au fost formulate acuzatii foarte grave la adresa fiului lui Petre Geambasu, fiind suspectat in prezent de catre autoritati de fapte care ingrozesc. Asta deoarece Calin Geambasu este suspectat alaturi de fosta lui iubita pentru fapte oripilante, pe care le-ar fi aplicat propriului sau copil. De asemenea, detaliile care au iesit la iveala de curand .

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )