Libnet.ro
UNICEF

13:30

DIN IANUARIE Ministerul Muncii propune majorarea salariului minim cu 7,2%

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DIN IANUARIE Ministerul Muncii propune majorarea salariului minim cu 7,2%

Ministerul Muncii si Protectiei Sociale MMPS) propune majorarea cu 7,2% a salariului de baza minim brut pe tara garantat in plata, incepand cu luna ianuarie a anului viitor, respectiv la 2. 230 de lei, conform unui proiect de Hotarare postat pe pagina proprie de internet. continuă pe Ziarul Bursa

Document Proiectul privind cresterea salariului minim a fost publicat. 4 efecte directe ale cresterii salariului minim

Proiectul de hotarare de guvern care propune ca salariul de baza minim brut pe tara garantat in plata sa fie majorat de anul viitor la 2. 230 lei lunar o crestere de 7,2% fata de luna decembrie 2019) a fost publicat miercuri de Ministerul Muncii. in anul 2019 tariful orar este de 12,43 leiora pentru un program complet de lucru de 167,333 ore, iar in anul 2020 tariful orar va fi de 13,327 leiora pentru un program complet de lucru, arata nota de fundamentare care insoteste proiectul.

Cu cat va creste salariul minim, incepand din 2020: Ministerul Muncii a pus in dezbatere publica proiectul pentru stabilirea salariului de baza minim brut pe tara garantat in plata

Ministerul Muncii a pus in dezbatere publica proiectul de Hotarare pentru stabilirea salariului de baza minim brut pe tara garantat in plata, potrivit unui comunicat de presa al.

Proiectul pentru cresterea salariului minim brut cu 150 de lei a fost pus in dezbatere publica

Ministerul Muncii siProtectiei Sociale MMPS) a afisat, pe pagina proprie de internet, proiectul de Hotarare pentru stabilirea salariului de baza minim brut pe tara garantat in plata.

Sindicatele vor o crestere mai mare a salariului minim. Ce suma au propus Guvernului

Blocul National Sindical pare nemultumit de cresterea salariului minim propusa de Guvern pentru anul viitor, aratand ca valoarea avansata de Executiv nu acopera scumpirile estimate pentru anul viitor.

Ministerul Justitiei propune desfiintarea Sectiei speciale sau regandirea radicala a modului de functionare si organizare a acesteia

Ministerul Justitiei propune desfiintarea Sectiei de Investigare a Infractiunilor din Justitie SIIJ) sau regandirea radicala a modului de functionare si organizare a acesteia, potrivit unui Memorandum care va fi discutat in sedinta de Guvern de vineri.

PMP a intrat la guvernare. Secretarul general adjunct al partidului a fost numit secretar de stat in Ministerul Muncii

Secretarul general adjunct al PMP a fost numit secretar de stat in Ministerul Muncii si Protectiei Sociale, printr-o decizie a premierului Ludovic Orban publicata, marti, in Monitorul Oficial.

Demnitarii, marii beneficiari ai majorarii salariului minim

Romanii angajati pe salariul minim nu sunt cei mai favorizati de majorarea de la 1 ianuarie 2020, pentru ca demnitarii sunt cei care vor baga mai multi bani in buzunar.

Salariile demnitarilor, crestere spectaculoasa din 2020. Cat va castiga presedintele Klaus Iohannis

Majorarea salariului minim de la 1 ianuarie aduce cresteri importante de salarii pentru demnitari. Presedintele va primi peste 1800 de lei in plus, iar premierul si cei doi presedinti ai Camerelor Parlamentului.

Orban, despre nemultumirile sindicatelor privind majorarea salariului minim brut: Pe baza studiului de impact, asta e cresterea pe care o consideram benefica pentru economie (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a insistat ca anul viitor salariul minim brut va creste cu 7,2% si nu mai mult, deoarece, conform studiului de impact pe care l-au facut guvernantii, atat poate sustine.

PENTRU BANCILE DIN ZONA EURO BCE propune schimbarea testelor de stres

Anul viitor, acestea se vor derula dupa metodologia actuala, noul cadru fiind planificat pentru 2022, cel mai devreme Seful departamentului de supraveghere din cadrul Bancii Centrale Europene BCE) face propuneri pentru schimbari majore in realizarea testelor de stres la care sunt supuse marile banci din zona euro, anunta centralbanking. com.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )