Libnet.ro
UNICEF

14:46

MIHAELA MITROI, EY ROMANIA: Introducerea salariului minim european, o idee salutara

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MIHAELA MITROI, EY ROMANIA: Introducerea salariului minim european, o idee salutara

Ideea de a introduce un salariu minim la nivelul statelor membre este salutara, insa, pentru a-si atinge scopul, si anume cresterea bunastarii populatiei, trebuie avute in vedere politici publice ample in mai multe domenii ale economiei, de exemplu, in invatamant si sanatate, este de parere Mihaela Mitroi, Partener, Asistenta Fiscala si Juridica, in cadrul EY Romania. continuă pe Ziarul Bursa

Economisti: Salariul minim european va avea efecte negative in Romania

Cresterea salariului minim european la 60% din salariul mediu ar putea avea efecte negative in lant in Romania, chiar daca veniturile nete ale circa 25% dintre angajati vor creste cu 500 - 600 lei, considera economistii EY.

Business report: Orasul din Romania in care locuintele s-au scumpit cu 50% in ultimii ani. Este un magnet; Paradoxurile salariului minim romanesc in context european

Polonezii, cehii si maghiarii au bagat peste doua miliarde de euro in Romania si nu se opresc. Sume importante in productie, retail sau fotbal. Piata romaneasca. ANPC: Consumatorii cu datorii neachitate de 90 de zile la credite beneficiaza de consiliere gratuita. Consumatorii cu datorii neachitate de cel putin 90 de zile.

A inceput consultarea pentru un salariu minim european

Perioada de consultare pentru introducerea unui salariu minim la nivel european a inceput in ianuari.

Un salariu minim european - realitate sau fantezie?

Conditiile echitabile de munca sunt centrul unei economii de piata functionale. Cetatenii se asteapta ca Uniunea Europeana sa le ofere niveluri ridicate de bunastare, in timp ce economia se indreapta catre modele de crestere mai ecologice si mai digitalizate. Veniturile adecvate sunt esentiale pentru asigurarea conditiilor de munca echitabile si a nivelului de trai decent pentru angajatii europeni. Pentru a raspunde acestei provocari, la nivelul Uniunii Europene UE), vor avea loc in perioada urmatoare discutii intre Comisia Europeana CE), mediul de afaceri si sindicate pentru a introduce un salariu minim si echitabil pentru toti angajatii din UE.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2449 seconds )