Libnet.ro
UNICEF

17:45

Ministrul Muncii explica de ce si cum a crescut salariul mimim:Nu e usor sa ajungi sa fie ambele parti multumite

Adevărul Adevărul,
Ministrul Muncii explica de ce si cum a crescut salariul mimim:Nu e usor sa ajungi sa fie ambele parti multumite

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a explicat calculele pe baza carora s-a decis cresterea salariului minim pe economie de la 1 ianuarie 2020. continuă pe Adevărul

Ministrul Muncii explica de unde vin banii pentru cresterea salariilor si pensiilor in 2020. Nu s-au facut cresteri din pix!

Guvernul Romaniei a adoptat vineri o hotarare prin care majoreaza salariul minim brut pentru anul 2020. Cu cat a fost majorat acesta si ce vine odata cu aceasta schimbare? Executivul a aprobat in sedinta de vineri o noua majorare salariala a venitului de baza minim brut pe tara, care va fi garanta in plata pentru .

SALARIUL MINIM. Anunt de ultima ora facut de ministrul Muncii

Salariul minim brut pentru anul viitor va fi de 2230 lei, cel net urmand sa fie de 1297 de lei, adica o majorare de 83 de lei, a anuntat ministrul Muncii, Violeta Alexandru.

Interzicerea cumulului pensie-salariu: Exceptiile propuse de ministrul Muncii - cei cu pensii mici, alesii si judecatorii CCR

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, le-a prezentat membrilor Executivului, vineri seara, propunerile sale privind interzicerea cumulului pensiei cu salariul in sistemul public, exceptie facand cei cu pensie mai mica decat salariul minim brut, alesii locali si nationali, precum si judecatorii CCR.

Ministrul Muncii vrea masuri impotriva sefului Inspectiei Muncii

Violeta Alexandru, ministrul Muncii, a anuntat in deschiderea sedintei de guvern de vineri seara ca .

Situatie ciudata la Inspectoratele teritoriale de munca: salarii taiate fara acordul Guvernului. Ce spune ministrul Muncii

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a afirmat, la inceputul sedintei de Guvern, ca Inspectia Muncii si inspectoratele teritoriale de munca nu mai au fonduri pentru plata salariilor aferente lunii noiembrie.

MARIUS BUDAI: Domnule Orban, ati obligat ministrul muncii sa scoata cifre.

Marius-Constantin Budai, Presedintele Comisiei pentru buget, finante si banci, a facut in acesta dimineata observatii cu privire la regia extrem de proasta dintre premierul Ludovic Orban si Ministrul Muncii, Violeta Alexandru.

MARIUS BUDAI: Domnule Orban, ati obligat ministrul muncii sa scoata cifre.

Marius-Constantin Budai, deputatul PSD, a facut in acesta dimineata observatii cu privire la regia extrem de proasta dintre premierul Ludovic Orban si Ministrul Muncii, Violeta Alexandru.

Ministrul Muncii, explicatii pentru salariile taiate de la ITM Bucuresti

Ministrul Muncii Violeta Alexandru a dat explicatii dupa ce mai multi angajati din cadrul Inspectoratelor Teritoriale de Munca au primit astazi salarii mai mici.

Vesti bune pentru angajatii in prag de pensionare: ministrul Muncii simplifica procedurile. Lista documentelor

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a anuntat simplificarea procedurilor pentru iesirea la pensie, precizand ca a initiat un ordin in acest sens. in cele ce urmeaza va prezentam si lista documentelor care trebuie depuse la dosarul de pensionare.

Ministrul Muncii, anunt de ultima ora despre cresterea salariului minim

Cresterea salariului de baza minim brut pe tara a fost decisa la finalul unei sustinute activitati de analiza si nu din pix, pe calcule electorale, potrivit ministrului Muncii si Protectiei Sociale, Violeta Alexandru.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )