Libnet.ro
UNICEF

13:30

Un nou pachet de masuri in economie: Cei care nu pot intra in somaj tehnic vor primi o indemnizatie la nivelul salariului minim brut pe economie

Hotnews Hotnews,
 Un nou pachet de masuri in economie: Cei care nu pot intra in somaj tehnic vor primi o indemnizatie la nivelul salariului minim brut pe economie

Grupul de lucru aflat sub coordonarea Cancelariei prim-ministrului va analiza marti un nou pachet de masuri care sa ajute domeniile economice afectate de pandemia de coronavirus, a anuntat Ionel Danca, seful cancelariei, la Digi24. Acesta spune ca este nevoie de clarificari si alte masuri, noul pachet avand in vedere in special persoanele fizice autorizate, intreprinderile individuale si intreprinderile familiale. continuă pe Hotnews

Iohannis: Nu este niciun secret care era starea economiei inainte de criza. Romania nu e unde ne dorim sa fie. Venim cu un nou pachet de masuri

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, ca Romania nu este acolo unde ne dorim sa fie, iar starea economiei inainte de criza nu era niciun secret pentru nimeni, insa Guvernul va veni cu un nou pachet de masuri pentru a ajuta intreprinzatorii si angajatii sa treaca de aceasta perioada.

Un medic de la Matei Bals atentioneaza populatia: Masurile restrictive sunt singurele care pot schimba situatia!

Medicul Adrian Marinescu, specialist boli infectioase la Matei Bals, a explicat de ce este nevoie de masuri de izolare foarte stricte pentru a combate coronavirusul. Reactia oamenilor din acest weekend ar putea duce la scapareade sub control a situatiei, asa cum explicp specialistul. Medicul de la Matei Bals avertizeaza populatia Medicul a explicat ca oamenii .

VIDEO Recomandarile lui Conan OBrien pentru cei care raman in pana de hartie igienica din cauza COVID-19 :)

Conan OBrien, cunoscutul prezentator de televiziune si producator american, a prezentat ce solutii pot fi la indemana pentru cei care au ramas in pana de hartie igienica, din cauza crizei generate de COVID-19, potrivit Mediafax. Bonuri fiscale, pliante sau suveniruri inutile sunt recomandarile lui Conan OBrien.

Predoiu, mesaj pentru cei care incalca ordonantele militare: Fie respecta legea, fie o vor simti Procurorii sa aiba toleranta zero fata de infractori

Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, le cere procurorilor sa se concentreze pe infractiunile care pun in pericol sanatatea si siguranta cetatenilor, in contextul pandemiei de coronavirus. El spune ca cei care incalca masurile luate in perioada in care Romania se afla in stare de urgenta fie respecta legea, fie o vor simti.

Mesajul Politiei Romane pentru cei care au iesit azi din case. Parcurile se inchid

Oamenii care au iesit azi din case pentru a se plimba la aer curat au trebuit sa se intoarca la domiciliu. Politia Romana a anuntat faptul ca parcurile se inchid, asa ca romanii trebuie sa se conformeze in ultimul ceas si sa ramana in case. Politia Romana, mesaj pentru cei care au iesit din case.

Orasul din Romania unde oamenii sunt verificati prin metoda chineza. Ce patesc cei care vin la primarie

Romania se confrunta, la fel ca aproape toate tarile de pe continetul european, cu pandemia COVID-19, iar medicii specialisti, fie ca vorbim de cei din Bucuresti, Timisoara sau celelalte orase, incearca sa gaseasca metode de a minimaliza raspandirea virusului, dar si metode de vindecare. Orasul din Romania unde oamenii sunt verificati prin metoda chineza Unul .

E.ON Energie Romania isi suspenda activitatea in centrele de relatii cu clientii. Ce fac cei care nu au cont online

ON Energie Romania isi suspenda temporar activitatea in centrele de relatii cu clientii incepand de luni, 23 martie. Ce fac cei care nu au cont online? E. ON Energie Romania isi suspenda activitatea in centrele de relatii cu clientii E. ON Energie Romania a informat vineri ca suspenda temporar activitatea magazinelor E. ON de luni, 23 martie. Clientii .

Un lant de retail din Romania anunta angajari pentru cei care intra in somaj tehnic

Lantul de retail Profi anajeaza persoane care intra in somaj tehnic, compania anuntand, luni, ca vrea sa preia salariati disponibilizati de la retaileri nealimentari.

Solutia la care au recurs casele de pensii pentru cei care vor sa isi depuna dosarul de pensionare

Casele de pensii au venit cu o solutie pentru pensionarii care isi depun dosarul in perioada aceasta. Care vor fi demersurile in contextul pandemiei cu COVID-19 pentru varstnici? Solutia caselor de pensii pentru cei care isi depun dosarele de pensionare in contextul decretarii starii de urgenta, in conformitate si cu noile masuri de preventie indicate .

Lovitura pentru cei care ajung in somaj tehnic. Salariul maxim: 2,382 lei

Surpriza uriasa pentru romanii trimisi in somaj tehnic in aceaste zile. Decizia guvernului de a plati 75% pentru somajul tehnic vine cu un detaliu care nu a fost luat in seama pana acum.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )