Libnet.ro
UNICEF

17:46

Salariul minim european, o masura cu doua taisuri

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Salariul minim european, o masura cu doua taisuri

Propunerea institutiilor europene de introducere a notiunii de salariu minim la nivel european, venit care sa reprezinte 60% din valoarea salariului mediu este privita cu reticenta de reprezentantii Consiliului National al intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania CNIPMMR). continuă pe Ziarul Bursa

Consiliul pentru IMM: Impunerea unui salariu minim european va duce la inchiderea firmelor, migrarea multinationalelor

Consiliului National pentru IMM-uri CNIPMMR) este de parere ca impunerea unui salariu minim european va duce la cresterea inflatiei, inchiderea firmelor si migrarea multinationalelor.

CNIPMMR: Microintreprinderile, in pericol din cauza unui proiect legislativ privind salariul minim

Introducerea unor coeficienti de ierarhizare a salariului minim va conduce la stabilirea a 11 categorii de salariu minim, ceea ce contravine prevederilor constitutionale, a afirmat, ieri, Florin Jianu, presedintele executiv al Consiliului National al intreprinderi and 172;lor Private Mici si Mijlocii din tara noastra CNIPMMR). Domnia sa a mai spus ca demersul Parlamentului referitor la coeficientii de ierarhizare reprezinta o incalcare a atributiilor Gu and 172;vernului, puterea executiva fiind aceea, care stabileste prin hotarare nivelul salariului minim.

Cum va fi afectata Romania de introducerea salariului minim european

La nivelul Uniunii Europene a fost deschisa, de catre Partidul Socialist European, o discutie privind introducerea unui salariu minim pentru toate statele membre, iar varianta propusa cuprinde un salariu care sa re.

ştiri din Economie

actualitate, 17:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )