Libnet.ro
UNICEF

16:15

Ce zile libere vom avea in 2020. Zece modificari fiscale

Hotnews Hotnews,
 Ce zile libere vom avea in 2020. Zece modificari fiscale

Anul 2020 va aduce mai multe schimbari in materie de fiscalitate. Vorbim, printre altele, si de cresterea salariului minim care va produce totodata si o serie de modificari in alte zone care sunt corelate cu el. Contzilla. ro a realizat un top al acestora. Multi sunt interesati de zilele libere, asa ca vom incepe cu ele. continuă pe Hotnews

Ce zile libere vom avea in 2020

Anul 2020 incepe cu cateva modificari fiscale importante, dar si cresterea salariului minim si mai m.

Zile libere 2020. Vesti bune pentru romani

Zile libere in 2020. Anul se anunta unul cu destul de mini-vacante, prin prisma sarbatorilor legale. Astfel, 1, 2 si 3ianuarie sunt libere, dupa ce guvernul a dat liber si vineri. Astfel,romanii.

S-a decis oficial! Mai multe zile libere de Sarbatori. Ce categoria de angajati vor sta mai mult acasa

Bugetarii au parte de zile libere in plus! Executivul a anuntat care sunt acelea in sedinta de Guvern din cursul zilei de vineri. Cum se va face recuperea lor si cand se vor relaxa romanii? Mai multe zile libere de Sarbatori Bugetarii au primit de curand o veste extraordinara! Executivul a anuntat, in cursul zilei .

Proiect UDMR: Concediu de crestere a nepotului pentru bunici si zile libere pentru parinti daca se imbolnavesc copiii

20 de parlamentari UDMR au depus un pachet legislativ pentru sustinerea familiilor mari care prevede introducerea concediului pentru bunicii care nu au iesit la pensie, dar care vor sa aiba grija de nepoti, sprijin de pana la 35. 000 de lei pentru achizitionarea unei masini cu cel putin 7 locuri, precum si zile libere pentru parinti daca se imbolnavesc copiii.

Bugetarii ar putea primi inca 2 zile libere de sarbatori: 27 decembrie si 3 ianuarie. Premierul Orban: Trezoreria va lucra, nu o inchidem cum au facut altii (VIDEO)

Guvernul Orban ar putea aproba, in sedinta de vineri, o hotarare prin care bugetarii vor primi doua zile libere in plus, 27 decembrie si 3 ianuarie, astfel incat se va face punte pentru bugetari intre Cr.

Citu: Este nevoie urgent de o reforma a sistemului de pensii; nu vom avea bani sa platim pensiile decreteilor

Sistemul de pensii, asa cum arata acum, este falimentar si peste 20-30 de ani nu vom avea bani sa platim pensiile decreteilor, a declarat, joi seara, la B1 TV, ministrul Finantelor, Florin Citu, atragand atentia ca este nevoie urgent de o reforma a acestui sistem, potrivit Agerpres.

Previziuni 2020 (II). incotro o s-o ia cursul in 2020? Va creste varsta de pensionare? Vom avea taxe noi? La ce sa ne asteptam pe piata muncii? Raspunsurile lui Andrei Radulescu, economist sef BT

Pentru cursul mediu anual euro-leu estimam o crestere de la 4. 75 in 2019 la 4. 87 in 2020. in acest scenariu cursul ar putea fluctua in intervalul 4. 87) la final de iunie 2020, respectiv in intervalul 4. 90) la sfarsit de decembrie 2020, explica economistul sef al Bancii Transilvania, Andrei Radulescu, intr-o discutie cu HotNews. ro. Reporterul HotNews. ro a discutat cu principalii economisti sefi din banci nu doar pe tema cursului ci si despre posibilele schimbari la care am putea asista anul urmator. Astazi va prezentam opinia lui Andrei Radulescu.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )