Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cheltuielile cu sanatatea in Romania - cele mai mici din UE

Hotnews Hotnews,
 Cheltuielile cu sanatatea in Romania - cele mai mici din UE

Cheltuielile cu sanatatea in Romania au fost echivalente cu 4,99% din Produsul Intern Brut in anul 2016, cel mai mic procent inregistrat in randul statelor membre ale Uniunii Europene, in conditiile in care media la nivelul UE este de 10% din PIB, arata datele publicate miercuri de Eurostat si citate de Agerpres. La acest indicator, Franta este campioana in UE, cu 11,5% din PIB alocat sanatatii, urmata de Germania 11,1% din PIB) si Suedia 11%). continuă pe Hotnews

Au pus la cale sa dea lovitura prin metoda accidentul si totul era pregatit in cele mai mici detalii. Doar ca nu le-a iesit asa cum si-au dorit. Acum sunt considerati cei mai prosti hoti din Romania

Au pus la cale sa dea lovitura prin metoda accidentul si totul era pregatit in cele mai mici detalii. Doar ca nu le-a iesit asa cum si-au dorit dintr-o greseala. Acum sunt considerati cei mai prosti.

NASA: Un asteroid care rivalizeaza cele mai maricladiri din lume va trece pe langa Terra

Un asteroid de dimensiuni mari, care rivalizeaza cu cele mai inalte cladiri din lume, va trece pe la.

Eurostat Romania cheltuie cel mai putin din UE pe cercetare si dezvoltare

Romania aloca cele mai mici resurse din Uniunea Europeana pentru finantarea sectorului cercetare-dezvoltare, arata o statistica Eurostat.

Romania are cele mai mari scumpiri din productia industriala din UE

Romania a inregistrat, in iulie, cea mai mare crestere a preturilor productiei industriale din Uniunea Europeana, arata datele publicate de Eurostat.

De ce vara aceasta a fost una dintre cele mai groaznice pentru calatoria cu trenul

Vara si mai ales in zilele de week-end se vad si mai tare problemele din sistemul feroviar romanesc: calatoria fara loc in vagoane etajate pe distante mari, imposibilitatea de a gasi bilete pe unele rute si aerul conditionat care, fie lipseste, fie nu face fata. in plus, pe multe rute microbuzele sunt rare si scumpe, iar blocajele de pe cele mai aglomerate sosele fac ca alternativele la tren sa fie prea putine. in articol puteti citi de ce in Romania este atat de neplacut sa calatoresti cu trenul.

FOTOGALERIE Cum arata noua generatie Nissan Juke, unul dintre cele mai bine vandute SUV-uri din Europa

Nissan a prezentat date si imagini cu a doua generatie Juke, unul dintre cele mai vandute crossovere din Europa. Noul model ajunge la clienti in noiembrie, va fi produs tot in Marea Britanie, este mai lung si are tehnologii noi. Prima generatie Juke a fost lansata in 2010 si in Europa s-au vandut peste un milion de unitati in segmentul unde cele mai mari vanzari le are modelul Renault Captur. in Marea Britanie preturile vor porni de la echivalentul a 19. 000 euro.

Top cele mai urmarite filme ale momentului. Ce vedem in aceasta toamna la cinema

Filmele cu cele mai mari incasari din aceasta perioada inca pot fi vizionate in cinematografele din tara. Vezi mai jos daca ti-a scapat vreunul. Angel Has Fallen Cod Rosu in Serviciile.

Cele mai expuse zone ale Bucurestiului la inundatii

Directorul General Apa Nova Madalin Mihailovici explica, intr-un interviu, care sunt cartierele din Capitala cele mai expuse unor inundatii de scurta durata si motivele pentru care reteaua de canalizare a Bucurestiului nu face intotdeauna fata capriciilor vremii.

Nucile proaspete crude sunt cele mai sanatoase. Studiu

Doua portii de nuci pe saptamana sunt asociate cu scaderea riscului de deces din pricina bolilor cardiovasculare, potrivit unui studiu recent facut public la Congresul Mondial de Cardiologie. Nucile proaspete crude sunt cele mai sanatoase.

Numarul romanilor aflati in cautarea unui job, in crestere. Care sunt cele mai cautate locuri de munca

In luna august, companiile au inregistrat cu 11% mai multe aplicari la joburi comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut. Cele mai cautate locuri de munca sunt in contabilitate, transport, inginerie, medical, farmacie si IT, potrivit unui studiu Best Jobs.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )